baterie

Gearbest are o sectiune noua de telefoane resigilate!

Gearbest are o sectiune noua de telefoane resigilate!

De fapt, este posibil ca aceasta sectiune sa fie acolo de ceva vreme, eu am descoperit-o insa recent. Am analizat cateva oferte de si asa cum ma asteptam, preturile sunt mai mici fata de produsele noi. Pentru moment, nu sunt foarte multe produse acolo. Dat fiind ca gearbest.com este un magazin ce vinde in toata lumea, mi-e greu sa cred ca lista de produse returnate este mica.

Posibil ca acolo sa fie si cele ce sunt testate pe canalul lor de YouTube, produse desigilate, cu review facut. Este totusi posibil ca aceasta categorie sa fie chiar noua si sa fie populata in perioada urmatoare.

Sunt si telefoane mobile, insa gasim acolo multe categorii de produse. Tablete, dispozitive de tip TV-BOX, LED-uri, drone, accesorii, ceasuri inteligente, camere de actiune, etc. Majoritatea produselor resigilate se bucura de un pret mai mic, la finalul articolului voi pune link catre intreaga oferta de produse resigilate.

Gearbest are o sectiune noua de telefoane resigilate!

Mai intai, incercam sa aflam prin ce metode ajung aceste produse sa fie resigilate sau cum le clasifica ei. Din pacate, magazinul nu ne da foarte multe detalii, in dreptul articolelor apare scris:

Un produs recondiționat este un articol care a fost restaurat de echipa de reparații Gearbest. Aceasta înseamnă că elementul a fost inspectat, curățat și reparat sei se afla în stare de funcționare completa, excelentă. Acest articol poate fi sau nu fie ambalajul original. Pentru a afla asta, trebuie sa citim descrierea produsului de care suntem interesati.

1. Garanție de returnare în 30 de zile. Dacă nu sunteți pe deplin mulțumit de achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați în termen de 30 de zile de la cumpărare pentru a aranja o returnare sau o rambursare fără taxă. Dacă comanda dvs. sosește incorect sau pachetul a fost deteriorat în timpul transportului, trebuie să ne anunțați în termen de 2 zile de la primire. Toate dispozitivele electronice trebuie resetate complet înainte de retrimitere. Returul dvs. va fi respins dacă există coduri de acces sau coduri de acces iCloud / Samsung / Google sau coduri de trecere / modele de ecran. Toate produsele trebuie returnate în starea exactă în care au fost primite. Articolele defecte vor fi rambursate integral sau înlocuite după ce se confrunta numărul de serie cu cel din sistemul nostru.

2. Garanție. Garanția gearbest acoperă numai defectele producătorului. Elementele deteriorate fizic nu sunt acoperite de garanție. Produsele trebuie să fie în aceeași stare ca atunci cand au fost primite. Magazinul trebuie contactat prin e-mail cu o descriere detaliată a probleme. Cumpărătorii sunt responsabili de costurile de expediere asociate trimiterii catre noi a articolului.

VEZI TOATE PRODUSELE RESIGILATE