Acasă Tutoriale telefon Geekbench 4 este popular pe Android, dar in Windows ce scor ai...

Geekbench 4 este popular pe Android, dar in Windows ce scor ai obtinut?

6

Geekbench 4 este popular pe Android, dar in Windows ce scor ai obtinut? Este si unul dintre testele mele preferate cand vine vorba de sistemul de operare Android si probabil ca este disponibil pentru Windows de mult timp, insa abia acum m-am decis sa-l instalez pe PC si sa vad ce scoruri reuseste calculatorul meu.

Instalarea este simpla, trebuie numai sa descarci de AICI executabilul si sa instalezi pe calculator acest test care are putin peste 80 de MB. Dupa ce ai instalat(next-next-next), iti va aparea o fereastra in care va trebui sa introduci o licenta, ai insa posibilitatea sa treci mai departe si sa apesi butonul “later”. Acum se va deschide o fereastra ca cea de mai jos, acolo vei observa spacificatiile sistemului tau si poti alege sa testezi procesorul sau placa grafica (sunt doua teste diferite)

Geekbench 4 1 Geekbench 4 este popular pe Android, dar in Windows ce scor ai obtinut?

In functie de puterea PC-ului vostru, testele pot dura intre 2 si 20 de minute.

Am testat si eu Geekbench 4 pe Windows, iata mai jos ce scoruri am obtinut in cazul ambelor teste:

In cazul primului test ce a durat aproximativ 2 minute, 3805 puncte in testul single core si 10353 puncte in cel multicore (rezultatul este deschis intr-o fila din browser)

Geekbench 4 11 Geekbench 4 este popular pe Android, dar in Windows ce scor ai obtinut?

In cazul testului placii grafice, scorul a fost de 50391 puncte si testul a durat sub 1 minut. Tu ce punctaj ai obtinut in Geekbench 4 pentru PC?

Geekbench 4 22 Geekbench 4 este popular pe Android, dar in Windows ce scor ai obtinut?

6 COMENTARII

  1. Ups, am uitat sa mentionez: sistem AMD cu procesor A8-5600K la 3,5 GHz şi placă video integrată în procesor. Destul de slabut, dar pentru mine suficient. Sint curios de placile video adevarate, ce scoruri se obtine. Din cauza asta, nici videoclipul cela frumos la rezolutia 4K, nu-l vede chiar fluent la rezolutia Full HD cit biruie monitorul meu (1.900×1.200 mai exact).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here