Geekbench 4 este popular pe Android, dar in Windows ce scor ai obtinut?

Geekbench 4 este popular pe Android, dar in Windows ce scor ai obtinut? Este si unul dintre testele mele preferate cand vine vorba de sistemul de operare Android si probabil ca este disponibil pentru Windows de mult timp, insa abia acum m-am decis sa-l instalez pe PC si sa vad ce scoruri reuseste calculatorul meu.

Instalarea este simpla, trebuie numai sa descarci de AICI executabilul si sa instalezi pe calculator acest test care are putin peste 80 de MB. Dupa ce ai instalat(next-next-next), iti va aparea o fereastra in care va trebui sa introduci o licenta, ai insa posibilitatea sa treci mai departe si sa apesi butonul “later”. Acum se va deschide o fereastra ca cea de mai jos, acolo vei observa spacificatiile sistemului tau si poti alege sa testezi procesorul sau placa grafica (sunt doua teste diferite)

CITESTE SI:  Blocheaza accesul pe telefon la o anumita aplicatie!

Geekbench 4 1

In functie de puterea PC-ului vostru, testele pot dura intre 2 si 20 de minute.

Articolul continua dupa reclama:

Am testat si eu Geekbench 4 pe Windows, iata mai jos ce scoruri am obtinut in cazul ambelor teste:

In cazul primului test ce a durat aproximativ 2 minute, 3805 puncte in testul single core si 10353 puncte in cel multicore (rezultatul este deschis intr-o fila din browser)

Geekbench 4 11

In cazul testului placii grafice, scorul a fost de 50391 puncte si testul a durat sub 1 minut. Tu ce punctaj ai obtinut in Geekbench 4 pentru PC?

Geekbench 4 22

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Vernee Thor 4G, un smartphone adevarat cu 3GB RAM si pret de numai 400 lei

Vernee Thor are parte zilele acestea de o adevarata promotie in cadrul...
Citeste tot

6 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *