baterie

Gionee S9 obtine certificare TEENA, primul telefon Allview cu 2 camere?

Gionee S9 obtine certificare TEENA, primul telefon Allview cu 2 camere?

Gionee S9 obtine certificare TEENA, primul telefon Allview cu 2 camere? Este foarte posibil avand in vedere ca cei de la Allview au rebranduit foarte multe modele produse de catre cei de la Gionee si ar fi interesant daca in 2017 ar aduce si asa ceva pe piata, desigur la un pret bun!

Pe langa certificarea TEENA, telefonul apare si in testul AnTuTu, este posibil ca la inceput de 2017 el sa fie anuntat oficial si probabil gata sa fie rebranduit de catre diverse companii, spun asta deoarece cei de la Gionee nu isi prea vand produsele ci prefera sa adopte alte metode de vanzare.

Gionee S9 apare si in Antutu, astfel avem deja si primele specificatii tehnice oficiale, insa va veni si in varianta “T” singura diferenta intre cele doua modele fiind data de viteza procesorului octacore, MediaTek Helio P10, 1.8GHz vs 2.0 GHz.

gionee-s9-1

Vedem doua camere foto asezate destul de diferit fata de restul modelelor actuale cu un setup asemanator, avem aparent si un senzor de amprente in partea din spate, design metalic unibody, sticla a ecranului de tip 2.5D dar si un butone “home” fizic.

1232rtfasz

Camerele principale vor avea o rezolutie de 13MP, respectiv 5MP, telefonul va fi dotat cu 4GB memorie RAM si 64 GB stocare interna dar si slot pentru extinderea memoriei, ecranul va fi unul de 5.5″ cu rezolutie 1080p FHD, acumulator cu o capacitate de 3,000 mAh si o grosime de numai 7.4 mm.

In poza de mai jos vedem si varianta Gionee S9T:

gionee-s9t

Este foarte posibil ca telefonul sa fie lansat chiar la inceputul anului 2017 si cred ca asta se va intampla in cadrul MWC Barcelona (27 februarie – 2 martie) si probabil ca il vom vedea si cu un logo Allview pe carcasa, asta desigur ca numai in cazul in care compania cu sediul in Brasov va considera ca un astfel de telefon va avea succes la noi in tara.