Google Incorporeaza Waze in Android

Google a anuntat azi ca doreste sa integreze populara aplicatie de nagivatie Waze in sistemul de operare Android. Click aici pentru mai multe informatii despre Waze.

Acest lucru va permite producatorilor de smartphoneuri si operatorilor de telefonie mobila sa vanda dispozitive cu aceasta aplicatie gata instalata dar sub un alt nume:  Google Mobile Service (GMS)

Purtatoarea de cuvant Waze, Julie Mossler, sustine ca aceasta miscarea a fost facuta pentru a oferii utilizatorilor Android drumuri mai sigure si mai rapide si pentru a-i ajuta sa gaseasca foarte rapid punctele de interes.
Guidelines-to-Set-Up-Waze-and-GPS-Settings

Problema apare cand Google, nu da atentie feedbackului utilizatorilor. Vestea ca Google incorporeaza Waze nu prea a fost pe placul utilizatorilor care oricum se plang ca telefoanele si tabletele cu Android vin cu aplicatii inutile gata instalate care ingreuneaza memoria si sistemul de operare.
Nu spune nimeni ca Waze este o aplicatie nefolositoare, dar utilizatorii prefera sa aleaga ei daca au sau nu nevoie de ea.
photo.jpg

Articolul continua dupa reclama:

Sigur te intereseaza si:

CITESTE SI:  Comentariile de pe eMag pentru telefonul Samsung Galaxy S8
More from Florin Andrei

Cum Activezi si Dezactivezi Talkback pe Android

Cum Activezi si Dezactivezi Talkback pe Android Serviciul Talkback a fost proiectat...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *