Connect with us

Stiri despre telefoane

Google Incorporeaza Waze in Android

Published

on

Google a anuntat azi ca doreste sa integreze populara aplicatie de nagivatie Waze in sistemul de operare Android. Click aici pentru mai multe informatii despre Waze.

Acest lucru va permite producatorilor de smartphoneuri si operatorilor de telefonie mobila sa vanda dispozitive cu aceasta aplicatie gata instalata dar sub un alt nume:  Google Mobile Service (GMS)

Purtatoarea de cuvant Waze, Julie Mossler, sustine ca aceasta miscarea a fost facuta pentru a oferii utilizatorilor Android drumuri mai sigure si mai rapide si pentru a-i ajuta sa gaseasca foarte rapid punctele de interes.

Advertisement

Problema apare cand Google, nu da atentie feedbackului utilizatorilor. Vestea ca Google incorporeaza Waze nu prea a fost pe placul utilizatorilor care oricum se plang ca telefoanele si tabletele cu Android vin cu aplicatii inutile gata instalate care ingreuneaza memoria si sistemul de operare.

Nu spune nimeni ca Waze este o aplicatie nefolositoare, dar utilizatorii prefera sa aleaga ei daca au sau nu nevoie de ea.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171