Connect with us

Mereu Huawei este un subiect interesant, chiar si Mate 60, acum cand apar noi informatii despre varful de gama al acestui producator, cel ce este deja in productie.

Si de ce toate informatiile ce includ Huawei sunt interesante? Deoarece speram intr-o zi sa aflam ca restrictiile americanilor au disparut, ca pot folosi tehnologia noua si 5G-ul sau Google si tot ce tine de acestia. Compania a primit sanctiuni din partea SUA pentru prima data in mai 2019. Motivele acestor sanctiuni sunt multiple si complexe.

Apar constant zvonuri, dar tot ce putem face este sa asteptam deznodamantul acestei povesti, una ce tine deja de cativa ani. Si se simte, au lansat mai putine modele noi de telefoane mobile si nu au mai adus serii noi si nici produse diversificate.

Mereu Huawei este un subiect interesant, chiar si Mate 60

Noua serie Mate 60 este asteptata sa fie lansata dupa debutul gamei iPhone 15 si ar putea sa afecteze vanzarile Apple pe piata din China, cel putin asa spun sursele si nu ar fi exclus deoarece acolo Huawei vinde bine si oricum, utilizatorii din acea regiune a globului nu folosesc Google.

Mereu Huawei este un subiect interesant, chiar si Mate 60

Din pacate, nu vedem nicio poza reala cu ecranul, dar se zvoneste ca si acesta va oferi ceva asemanator cu cel de la iPhone, adica Dynamic Island, dar si un senzor 3D ToF + o camera selfie de TOP. Pe scurt, un notch ceva mai generos, asa cum au si modelele lansate in trecut.

Mereu Huawei este un subiect interesant, chiar si Mate 60

Spatele este destul de interesant si nu seamana prea mult cu alte telefoane mobile. Un design in 2 culori si chiar vor fi mai multe variante disponibile, precum si una complet neagra.

La loc de cinste este modulul generos al celor 3 camere principale (toate de 50MP) si inscriptia XMAGE, compania ce se ocupa de optica dupa ce Leica s-a indreptat spre Xiaomi.

Dar misterul continua, nu se stie cu exactitate ce fel de procesor vor utiliza. Au fost zvonuri care sustineau ca va fi dotat cu o solutie complet noua, una care ar permite si acces la 5G. Insa, multe dintre aceste informatii au fost negate chiar de catre Huawei.

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!