Connect with us

Stiri despre telefoane

Realme GT NEO3, telefon de gaming, dar si fashion

Published

on

Realme GT NEO3, telefon de gaming, dar si fashion, adica usor inedit in comparatie cu restul terminalelor destinate gamerilor, acelea fiind mai agresive si nu chiar cele mai frumoase. Realme nu ne-a oferit si o data exacta de lansare, dar a inceput sa-si promoveze dispozitivul pe canalul de Weibo (retea de socializare populara in China).

Avem la dispozitie o prima imagine oficiala cu acest Realme (companie fondata in 2018) GT NEO3. Acest producator devine tot mai popular la nivel mondial, dar putem spune asta si despre Romania. Din surse oficiale, am aflat ca in ultimul an au fost vandute (global) peste 2 milioane de telefoane Realme ce fac parte din gama Neo.

Realme GT NEO3

Realme GT NEO3, telefon de gaming, dar si fashion

Desi nu avem o data exacta de lansare, Realme spune ca acest smartphone va sosi in luna martie, 2022. Din fericire, sunt disponibile si o serie de specificatii tehnice importante. Procesorul ne intereseaza in primul rand si acesta ar fi un MediaTek Dimensity 8100.

Advertisement

Realme GT NEO3, telefon de gaming, dar si fashion

Chipset puternic si nou (2022), fabricat pe o tehnologie de 5nm, in AnTuTu ar obtine in jur de 800.000 puncte, memoria RAM fiind de tip LPDDR5. Sunt si 4 nuclee de tip Cortex A78. Mai departe, Realme GT NEO3 va fi dotat cu un display de 6.7″, OLED si rata de refresh de 6.7″.

Realme GT NEO3, telefon de gaming, dar si fashion

50MP Sony IMX766 cu stabilizare optica pe post de camera principala si urmata de 8MP ultra wide, 2MP macro + 16MP camera de selfie. Incarcare super rapida (150W) pentru acumulatorul de 4500 mAh, cam 50% in numai 5 minute. Sistemul de operare va fi Android 12 si ramane sa vedem ce interfata vor folosi, probabil una speciala pentru telefoanele de gaming.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des