Acasă Stiri despre telefoane

Xiaomi Mix Fold 2 la o zi dupa aparitia lui Galaxy Z Fold 4

0

Xiaomi Mix Fold 2 la o zi dupa aparitia lui Galaxy Z Fold 4, telefon mobil pliabil care va fi lansat chiar astazi de catre Samsung. Si cu toate ca telefoanele de acest gen au deja cateva generatii in spate, tot cred ca nu au ajuns la maturitate si inca pot fi considerate pretentioase si fragile.

Probabil ca Mix Fold 2 va avea un pret usor mai mic in comparatie cu cel al principalului competitor. Xiaomi ne spune ca lucrat mai bine de 2 ani de zile la perfectionarea acestui model si ca acum, telefonul lor pliabil se poate lauda cu o grosime de numai 5.4 mm atunci cand este desfacut si putin peste 11 mm atunci cand este inchis.

Au reusit sa coboare destul de mult si greutatea acestui smartphone de lux, unul care va cantari numai 202g in comparatie cu Fold 2 care cantarea peste 300g. Au redus numarul de componente, mecanismul de flexare (balamaua) a fost reproiectat, au integrat componente fabricate din materiale mai usoare.

O problema aparea si in zona in care ecranul se flexa si majoritatea posesorilor se plangeau de cuta inestetica ce se forma cu timpul sau care era vizibila inca din primul moment. Se pare ca Mix Fold 2 ar fi scapat de acest inconvenient printr-un design de tip “Micro Waterdrop”.

Xiaomi Mix Fold 2

Pentru a va face o idee legata de aspectul acestui smartphone, puteti viziona si clipul video oficial de prezentare:

Clipul oficial nu ne arata si partea din spate, au reusit sa tina secret destul de bine partea de design. Chiar si asa, se pare ca modulul camerelor va fi unul generos si ar putea fi imprumutat de la modelul 12S Ultra, inclusiv optica Leica.

Cele mai importante specificatii includ un procesor Snapdragon 8+ Gen 1, pana la 12GB RAM si o baterie de 4500 mAh cu incarcare la 67W. Tableta Xiaomi Pad 5 Pro 12.4 inch, Xiaomi Buds 4 Pro sau Xiaomi Watch S1 Pro, alte gadgeturi ce ar fi prezentate in cadrul evenimentului organizat in data de 11 august 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.