Acasă Stiri Android Si Noutati

Halloween vine cu surprize in cadrul magazinului gearbest

0
nofollow

Halloween vine cu surprize in cadrul magazinului gearbest si desi mai sunt aproape 3 saptamani pana in data de 31.10.2017, comerciantul s-a grabit sa ne ofere cateva promotii.

Si nu neaparat aceste promotii sunt cele ce tin capul de afis, exista surprizele de tip “Lucky Bag”, ele par a fi interesante.

Fiind surprize, nu stim ce anume comandam, insa aflam indicii pentru fiecare in parte. Preturile nu sunt mari pentru categoria “Lucky Bag”, ele pornesc de la 0.99 USD si trec putin de 30 USD.

Saculetii mai scumpi contin cate doua produse, cei de jos, un singur produs. Nu stim insa detalii legate de continut, totul este pana la urma o surpiza.

Urmeaza apoi o zona cu produse ce costa numai 3.99 USD, am remarcat acolo prezenta unei camere video auto cu rezolutie FHD. Desi pretul afisat acolo este unul foarte mic, el este valabil numai pentru cumparaturi de peste 60 USD. Spre exemplu, camera de care aminteam anterior, costa in mod normal 9.99 USD.

CITESTE SI:  Xiaomi Mi 9, primul telefon cu Snapdragon 8150?

Apoi, intalnim accesorii si costume pentru aceasta zi de Halloween, preturile ajung pana la 34 USD, insa pleaca de la 7 USD, produsele sunt impartite pe categorii.

Monster Brand Bargains este denumirea unei alte categorii, acolo intalnim de la telefoane mobile si pana la imprimante 3D, lanterne, cabluri, boxe, tastaturi, dispozitive de tip TV BOX, tablete, etc.

Partea cea mai interesanta vine abia la final, acolo intalnim linkuri catre toate categoriile. Telefoane, tablete, scule si electrice, accesorii auto sau pentru telefoane mobile, pentru casa si gradina, jucarii, bijuterii, etc.

Toate acestea pot fi vazute insa in pagina principala a campaniei, aceasta este AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here