DISTRIBUIȚI

Hard Reset – Revenire La Setari Din Fabrica Pe Android

Multi sunt cei ce se plang ca telefonul Android nu mai functioneaza la capacitate normala, se reseteaza, are lag sau se blocheaza. Multi sunt si cei ce isi seteaza un PIN sau un model de deblocare pentru ecranul de start si apoi uita combinatiile sau codul PIN. Pentru ambele categorii exista din fericire o rezolvare destul de simpla pentru tabletele sau telefoanele Android ce dau simptome de slabiciune sau sunt blocate din cauza uitarii codului PIN, modelului de deblocare sau a contului de Gmail/parola.

Pentru acestia am facut un tutorial video in care va voi arata cat de simplu este sa resetati un telefon sau o tableta ce ruleaza sistemul de operare Android.

Daca nu va descurcati, imi puteti adresa o intrebare accesand acest LINK!

CITESTE SI:  Ce inseamna Wi-Fi Direct si cum se poate folosi?

Tot ce va trebuie este sa puteti intra in CWM sau modul Recovery si sa resetati dispozitivul ca acesta sa revina la setarile din fabrica. Practic veti avea o tableta sau un telefon cu o copie de Android proaspat instalata!

tg

 

Exista si cateva modele de tablete ce nu au mod Recovery/CWM (tablete Serioux sau primele modele de Allview, E-Boda Evolio etc) Aici problema este putin mai complicata deoarece se foloseste un soft special cu care se rescrie sistemul de operare, o operatiune mai complicata si de durata. Din fericire, sunt putine aceste modele de tablete si in general sunt cele vechi.

Hard Reset – Revenire La Setari Din Fabrica Pe Android – Tutorial Video