Connect with us

Harmony OS beta ajunge pe telefoanele Huawei in decembrie 2020, asta inseamna ca aceasta companie isi continua eforturile de a oferi o alternativa la sistemul de operare Android si nici nu se lasa intimidata de restrictiile de care a avut parte pana acum.

Avand in vedere ca administratia Trump pleaca de la Casa Alba, este foarte probabil ca noua conducere sa aiba o alta strategie, una favorabila Huawei. Chiar si asa, Huawei isi intensifica eforturile si este de apreciat.

Conform celor spuse de Wang Chenglu, președintele departamentului software al Huawei Consumer Business Group, platforma open-source (Harmony OS) va fi disponibila dezvoltatorilor in jurul datei de 18 decembrie, iar primele unitati demo vor rula noul sistemul de operare pana in ianuarie sau februarie 2021.

Este destul de greu de anticipat ce se va intampla si cat de bine va fi primit acest Harmony OS de catre public si daca va reusi sa castige multi fani. Retinem ca este un sistem de operare nou pentru telefoanele mobile si nu discutam despre o interfata de Android!

Harmony OS beta ajunge pe telefoanele Huawei in decembrie 2020

Gsmarena.com spune totusi ca sunt slabe sanse ca SUA sa-si “indulceasca” pozitia si sa permita Google sa lucreze cu Huawei. Aflam si ca aproximativ 90% din modelele produse de Huawei vor fi capabile sa ruleze sistemul de operare Harmony OS si ca acesta va putea fi instalat cu usurinta, via OTA.

harmony os

Ramane sa vedem ce se va intampla cu aplicatiile, aici este marea problema. Nici nu conteaza cum se numeste sistemul de operare si nici pe ce platforma lucreaza, utilizatorii vor aplicatii si atat! Este un subiect care in mod clar merita urmarit!

foto

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S21 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Sper să nu te dezamăgesc cu niciun articol! Lectură plăcută!