Connect with us

Aplicatii telefoane Android

HDR Camera Pentru Android

Published

on

HDR Camera este cea mai descarcata aplicatie de acest gen din Google Play!

Tehnologia HDR sau High Dynamic Range, in comparatie cu cea clasica permite realizarea de fotografii cu o gama mai mare de luminozitate a partilor intunecate si a celor luminoase dintr-o imagine.O imagine HDR poate stoca contraste cu valori ce de peste 1:50.000 fata de imaginile LDR (Low Dynamic Range) ce stocheaza valori mult mai mici.

Scenele din viața reală au adesea o gamă largă de intensitate a luminii, care nu poate fi capturata de un aparat de fotografiat. Într-o astfel de fotografie zonele luminoase arata spălate și tot ce este in umbră este înfățișată ca o pată neagră, fără detalii. Tehnica HDR vă permite să captati detaliile din zonele luminoase și cele întunecate și sa le uniti într-o singură fotografie.

Advertisement

Cu aplicatia HDR Camera aveti posibilitatea sa controlati: contrastul, micro-contrast, intensitatea culorilor, expunerea, zoom-ul,manipularea corecta a zonelor in miscare,flash-ul etc.

Aplicatia gratuita poate fi descarcata de aici:

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des