Connect with us

Tutoriale telefon

ACUM – Dark Mode Facebook, mod intunecat disponibil pentru web

Published

on

ACUM – Dark Mode Facebook este disponibil pentru web

Facebook era cam singura platforma de socializare care inca nu trecuse la modul intunecat. Recent, am scris despre Instagram si Whatsapp, ambele deja pot fi configurate si in modul intunecat, valabil si pentru Messenger.

Astazi, modul intunecat este disponibil si pentru Facebook, insa trebuie sa retinem ca pentru inceput, numai daca accesam versiunea de browser, pe PC sau laptop. Aplicatia mobila (pentru Android), ramane neschimbata. Probabil ca nu va mai trece mult si ne vom bucura de dark mode si pe versiunea mobila.

Dark Mode Facebook – ACTIVARE

Este simplu de activat, nu trebuie actualizat nimic si nici nu trebuie instalata vreo extensie. Este o versiune oficiala si tot ce trebuie sa faceti, este sa dati refresh paginii. Apoi, urmati pasii urmatori:

Advertisement

In coltul din partea dreapta a paginii, apasati pe mica sageata. Vi se va deschide un nou meniu si de acolo va trebui sa alegeti “Treceti la noul Facebook”:

Dupa ce faceti aceste actiuni, vi se va deschide o pagina noua care va arata fix asa:

Dark Mode Facebook – Bine ai venit pe noul Facebook: un design nou, mai simplu de folosit Încă lucrăm la îmbunătăţirea acestei experienţe de utilizare. Am aprecia feedbackul tău.
 • Activează Modul întunecat pentru a-ţi menaja ochii.
 • Vezi noutăţile mai rapid datorită timpului de încărcare mai scurt
 • Găseşte cu uşurinţă ceea ce cauţi datorită aspectului mai aerisit şi al textului mai mare.

Dupa ce apasati pe “Inainte”, veti putea alege modul preferat. Fie tema intunecata, fie cea inchisa.

Si noul mod va fi activat. In afara de aceasta schimbare, veti observa si alte aspecte noi. Pagina este si ea redesenata destul de mult si pare o schimbare destul de mare. Daca nu va obisnuiti cu modul intunecat, puteti reveni la tema deschisa. Chiar si asa, noul design Facebook va ramane neschimbat.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
6 Comments

6 Comments

 1. Alin

  martie 22, 2020 at 09:08

  Il aveam demult prin browser opera ce stie dark mode. In plus acest browser este cam printre putinele ce blocheaza toate reclamele . Se mai vad doar cele de pe fb

 2. mimi

  martie 23, 2020 at 12:34

  Pe Chrome nu exista ceasta optiune.

 3. Cosmin

  martie 23, 2020 at 13:03

  Fix articolul acesta dovedeste…

  • mimi

   martie 23, 2020 at 14:08

   Dovedeste ce? Nu am inteles nimic. Nu merge pe Chrome, sau?

   • Cosmin

    martie 23, 2020 at 16:06

    In articol, am pus cateva capturi de ecran. Ele au fost facute de pe Google Chrome. Mai exact, Facebook in mod intunecat este disponibil inclsuiv daca se foloseste Google Chrome. Dar din cate am inteles, actualizarea Facebook inca nu este disponibila pt. toti. Treptat, va deveni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des