baterie

Huawei Backup, aplicatie oficiala pentru a face backup pe un telefon

Huawei Backup, aplicatie oficiala pentru a face backup pe un telefon

Huawei Backup este o aplicatie utila pentru cei ce au telefoane cu Android produse de catre aceasta companie, este important de stiut ca aceasta aplicatie este una oficiala si dezvoltata chiar de catre companie, nu trebuie sa va faceti grija in aceasta privinta.

Aplicatia Huawei Backup este disponibila gratuit in Google Play si la ora la care scriu acest articol ea are un rating destul de mare, adica 4.4 din 5, este descarcata acum de peste 10 milioane de posesori de telefoane Huawei.

Aplicatia este utila pentru toti cei ce au telefoane Huawei si poate fi folosita oricand, nu numai daca se doreste o revenire la setarile din fabrica. Ma refer la faptul ca este bine din cand in cand sa va puneti la adapost datele personale, un alt avantaj ar mai fi acela ca aplicatia suporta si carduri de memorie!

 

Dupa ce faceti backup, toate datele voastre de pe telefon sunt in siguranta si pot fi restaurate oricand, fie ca ati efectuat un hard reset pe un telefon Huawei, fie ca ati sters ceva anume si doriti sa repuneti.

Aplicatia are o interfata simpla si cand o deschizi vei fi intrebat daca doresti sa faci un backup sau doresti o restaurare a datelor. Apoi, daca alegi sa faci backup, vei fi intrebat daca doresti sa salvezi datele pe un card de memorie (iti arata si spatiul disponibil), in memoria interna, pe PC sau pe un USB stick.

Vei fi intrebat apoi ce anume vrei sa pui la adapost, adica pentru ce vrei sa faci backup:

  • Contacte
  • Mesagerie
  • Registru apel
  • Fotografii
  • Muzica
  • Clipuri video
  • Documente
  • Aplicatii, etc.

Poti selecta tot dar si numai ceea ce te intereseaza, dupa ce ai selectat apesi pe “copie de rezerva si astepti”

 

Restaurarea se poate face in mod asemanator, adica intri in “restaurare”, selectezi fisierul dorit si apesi pe “pornire restabilire”

Vestea proasta este ca nu poti face backup al sistemului de operare instalat pe un telefon Huawei, pentru asta va trebuie root si cunostinte mult mai solide. Vestea buna este aceea ca aplicatia functioneaza nu numai pe telefoanele Huawei, eu am instalat-o si pe un Samsung rootat.

Aplicatia Huawei Backup poate fi descarcata de AICI.