Connect with us

Stiri despre telefoane

Huawei anunta ca telefoanele cu EMUI 11 vor si rula Harmony OS

Published

on

Huawei contracareaza si anunta ca telefoanele cu EMUI 11 vor rula Harmony OS, este vorba despre un alt sistem de operare pe care compania cu sediul in Shenzen l-a dezvoltat in ultimii ani.

Este destul de neclar ce vrea sa faca acest producator, cert este ca recent, in mod oficial, am alfat ca incepand cu anul 2021, telefoanele lor vor veni direct cu HongMeng OS.

Obervati ca in titlu am scris “Harmony OS” si putin mai sus, am scris “HongMeng OS”. Sunt doua sisteme de operare diferite, ambele menite sa detroneze Android?

Advertisement

NU, este vorba despre fix acelasi sistem de operare. Singura diferenta este data de tara in care va fi disponibil. In China, cei de acolo vor discuta despre HongMeng iar in Europa (probabil si prin alte parti), vom spune Harmony OS.

Deci, nu conteaza cum ii spunem, este fix acelasi OS. Desi nu avem o lista a telefoanelor, Huawei spune ca majoritatea celor care ruleaza EMUI 11, vor putea trece la noul Harmony OS.

Au facut o alta precizare importanta. In continuare, vor oferi suport pentru modelele actuale ce ruleaza Android. In momentul in care noul sistem de operare va fi disponibil, utilizatorul va avea puterea de a decide.

Advertisement

Fie va trece la HongMeng/Harmony, fie va ramane pe Android. Cu toate ca Huawei nu a dat exemple, la ora actuala modele precum seria P40 sau Mate 30 au primit deja EMUI 11.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. Atreides

    septembrie 14, 2020 at 07:51

    Nu toate au primit EMUI 11 . Am P40 Lite si ruleaza 10.1.0.226

  2. Rares

    septembrie 14, 2020 at 10:12

    Eu am P40 Pro si ruleaza 10.1.0.154 poate in viitorul apropiat sa primim acest update!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des