baterie

Samsung Galaxy S21 primeste update la Android 14

Samsung Galaxy S21 primeste update la Android 14
Este vorba despre versiunea care necesita imbunatatiri si poate ca nu este recomandat sa se instaleze

Samsung Galaxy S21 primeste update la Android 14 si OneUI 6.0 Beta, asta se intampla tot in Coreea de Sud. Dar toate indiciile ne arata ca varianta stabila a noului sistem de operare este tot mai aproape si ca ea va incepe sa fie disponibila global intr-un timp foarte scurt.

Ieri am aflat despre actualizarea ce a sosit pe gama S22 si saptamanile trecute despre modele mai accesibile care au primit acest Beta, A54 fiind printre ele.

Samsung Galaxy S21 primeste update la Android 14

Samsung Galaxy S21 primeste update la Android 14 si OneUI 6.0 Beta, vor primi si variantele Plus si Ultra. Dar numai daca utilizatorii vor accesa aplicatia Samsung Members si vor gasi o pagina noua ce arata ca cea de mai jos. Cu alte cuvinte, nu a venit clasic, prin meniul traditional de actualizare.

Samsung Galaxy S21 primeste update la Android 14

Pentru a accesa noua actualizare OneUI 6.0, primul pas este sa descarci si sa te loghezi in aplicatia Samsung Members. Dupa ce te-ai logat, ar trebui sa observi un mesaj promotional pentru OneUI 6.0 pe ecranul de start al aplicatiei.

Urmeaza ghidul prezentat acolo si completeaza procesul de inregistrare si mai departe, poti verifica daca actualizarea este disponibila navigand la meniul Setari, apoi la submeniul Actualizare software si finalizand prin a apasa pe optiunea Descarca si Instaleaza.

Dar nu uita, poti face asta numai daca locuiesti in Coreea de Sud, nu in Romania ;). Eventual, poti incerca cu un VPN, dar nu stiu daca merita. Este totusi un Android 14 in Beta.

sursa