Connect with us

Stiri despre telefoane

Huawei Honor V8 primeste confirmarea TENAA, avem specificatiile si data de lansare.

Published

on

Dupa ce luna aceasta cei de la Huawei au lansat modelele P9 si P9 Plus, se pare ca se pregateste si lansarea noilor modele din gama Honor si spun “noilor” deoarece Honor V8 va veni in 3 variante (dupa modelul de serie):
KNT-AL10, KNT-TL10 si KNT-AL20, asemanatoare ca si specificatii insa exista si unele diferente.

In primul rand, modelele KNT-AL10 si KNT-TL10 au exact aceleasi specificatii, doar ca modelul KNT-AL10 suporta atat 4G FDD cat si TD-LTE, in timp ce modelul KNT-TL10 beneficiaza doar de suport 4G TD-LTE.

Modelul KNT-AL20 se diferentiaza prin rezolutia mai mare a ecranului, un procesor mai puternic tactat la 2,5 GHz si capacitatea de stocare interna de 64GB.16021311-b
Data de lasare este 10 Mai, data in care Huawei va avea un eveniment de promovare si “dezvaluire” a telefoanelor, gama Honor fiind o gama mid-range insa cu aceste specificatii pe care le puteti vedea in tabelul de mai jos cred ca va fi plasat in zona premium, desigur ca si pretul va fi pe masura.

Mai multe detalii vom afla cu siguranta la data lansarii telefoanelor, la evenimentul gazduit de Huawei.

Advertisement
Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171