Acasă Aplicatii telefoane Android 2021 Customizare completa UI telefon, transforma-l intr-un HTC cu acest launcher!

Customizare completa UI telefon, transforma-l intr-un HTC cu acest launcher!

0

Am mai prezentat de-a lungul timpului astfel de launchere, fie ca vorbim de Samsung, LG, Huawei, etc si am observat ca unora dintre voi nu va functioneaza si primiti erori. Trebuie sa stiti ca eu testez pe telefoanele mele aplicatiile inainte pentru a ma asigura ca va ofer informatia corecta, asa am facut si de data aceasta. Am instalat acest launcher impreuna cu multimea sa de aplicatii cu care transformi orice telefon intr-un HTC, la nivel de interfata de utilizator.

Totusi, este posibil sa nu functioneze pe absolut toate telefoanele, sau este posibil sa nu functioneze complet, adica toate aplicatiile pe care vi le voi pune la dispozitie, totul depinde de telefonul vostru! Eu am instalat si testat ceea ce va voi prezenta in continuare pe cateva telefoane cu Lollipop si nu am avut nicio problema.

Nu am instalat si testat acest launcher pe vreun Allview, nu va pot da informatia exacta, insa puteti testa fara retineri deoarece nu exista niciun risc.

Trebuie sa stiti ca nu vorbim despre un launcher din Google Play, este unul pe care il ofer in varianta apk si pe langa el, o multime de alte aplicatii cu ajutorul carora puteti customiza dupa bunul plac telefonul vostru.

Iata despre ce este vorba, retineti ca vorbim despre aplicatiile de pe un HTC, nu aveti nevoie de ROOT!

Borwser apk

Facebook apk

HTC Gallery aph

HTC Keyboard apk

HTC Music apk

HTC Sense home apk (launcher)

HTC Service pack apk

HTC Video Player apk

HTC Weather Clock Widget apk

MY HTC apk

Weather apk

World clock apk

Practic nu conteaza ordinea cu care incepeti instalarea, insa recomand sa instalati intai HTC Sense home apk, adica launcerul, urmand sa continuati cu restul aplicatiilor. Pentru setarea acestui launcher de HTC, intrati in meniu, setari, home si alegeti acest launcher sau dupa instalarea aplicatiei de launcher, apasati pe open si veti porni ghidul de utilizare si de setare. Apoi puteti instala daca doriti si restul aplicatiilor, playerul video, cel audio, tastatura, browserul de internet, aplicatie speciala de Facebook, widgetul meteo, etc.

Iata si capturile de ecran cu acest launcher si cu aplicatiile:

Aveti la dispozitie si setari destul de multe, puteti schimba tema acestui launcher, imaginile de fundal, iconitele, sunetele pentru notificari, etc. Este destul de customizabil si ok dupa parerea mea, sper sa reusiti sa-l instalati pe telefoanele voastre.

Descarcati arhiva de AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here