baterie

Galaxy S21 (S30) Ultra va sosi cu S-Pen. Renunta Samsung la seria Note?

Galaxy S21 (S30) Ultra va sosi cu S-Pen. Renunta Samsung la seria Note?

Galaxy S21 (S30) Ultra va sosi cu S-Pen, tot mai multe publicatii scriu despre acest aspect si chiar nu este prima data cand apar astfel de informatii. Acum, presa din Coreea de Sud este cea care vine cu anuntul si ne spune ca Samsung a luat deja aceasta decizie.

Suntem liberi sa facem cateva speculatii referitoare la acest subiect. Fie Samsung vrea cumva sa revigoreze gama “S” si sa renunte la “Note”, fie le va pastra pe ambele si nimic mai mult.

In orice caz, vor fi si de aceasta data mai multe variante, un S-Pen fiind disponibil numai pe cea cu diagonala mai mare, adica pe Ultra. Despre Samsung, am mai aflat cateva detalii interesante.

Se spune ca ei vor sau deja si-au schimbat complet strategia, telefoanele lor varf de gama vor fi cele pliabile si pe acestea se vor concentra mai mult. Astfel, seriile “S” si “Note” nu vor mai fi cele emblematice si chiar vor scadea in mod vizibil la capitolul dotari sau performante.

Ne aducem aminte ca dupa mult timp, Samsung a lansat un “Note” fara display curbat si chiar cu o carcasa din plastic! Producatorul doreste sa lanseze cat mai multe pliabile si sa le faca atractive din punct de vedere al pretului.

Galaxy S21 (S30) Ultra va sosi cu S-Pen. Renunta Samsung la seria Note?

Este totusi neclar de ce Samsung va introduce un S-Pen pe Galaxy S21 (S30) Ultra. Ori doreste sa distraga atentia de la gama “Note” sau din contra, vrea sa-l readuca in atentia publicului si stim ca atunci cand ne gandim la un “Note”, automat ne apare in minte si “creionul magic”.

Recent, Galaxy S21 (S30) Ultra a primit o serie de certificari si am aflat inclusiv capacitatea acumulatorului, una destul de ok. Aceasta ar fi de 4855 mAh si comercial, 5000 mAh. Telefonul a trecut si prin Geekbench, de aici am aflat ca ar putea veni tot in doua versiuni (cu procesoare diferite).

 

Numai ca de data aceasta, Exynos (1000 sau 2100) ar avea mari sanse sa-l depaseasca in performante pe Snapdragon 875, procesorul care va fi integrat inclusiv in noile terminale de top de la Samsung.

Exynos este produs de Samsung si probabil ca aceasta decizie vine ca urmare a valului de critici pe care acestia l-au primit. Au fost chiar acuzati de discriminare si fanii isi doresc ca terminalele premium sa fie disponibile intr-o singura echipare, cea cu chipset de la Qualcomm.

Galaxy S21 (S30) Ultra – Acesta ar fi unul dintre principalele motive pentru care s-a luat decizia de a se lucra mai mult la gama Exynos, aceasta urmand sa fie mai performanta si nu in ultimul rand, mai competitiva. Desigur, vom mai avea ocazii sa discutam despre gama noua de telefoane premium de la Samsung si despre strategiile lor.

via