baterie

Huawei Mate 40, prima imagine reala a protectiei ecranului

Huawei Mate 40, prima imagine reala a protectiei ecranului

Huawei Mate 40 nu este asteptat sa fie prezentat mai devreme de luna septembrie, sau poate in octombrie. Un alt telefon care va prezenta interes, chiar din mai multe puncte de vedere.

Poate cel mai important detaliu, este cel dat de procesor. Vor reusi cei de la Huawei sa integreze in noua serie de telefoane un procesor Kirin? Va avea la dispozitie Serviciile Google Play?

Va apela la MediaTEK pentru un telefon flagship? Sunt subicte pe care le-am mai dezbatut pe site, chiar de mai multe ori. Spre exemplu, in acest articol aminteam de TMSC si in altul, despre legatura dintre Huawei si MTK.

Huawei Mate 40, prima imagine reala a protectiei ecranului

Unele surse spun ca noua serie va fi disponibila cu procesoare Kirin, chiar unele fabricate pe o tehnologie de 5nm (Kirin 1000 sau Kirin 1020). In conditii normale, nu ar fi fost o surpriza. Insa, numai despre conditii normale nu putem discuta in acest moment.

L-am criticat putin pe Mate 30 si am facut-o chiar din momentul in care am aflat ca telefonul va avea un display cu notch mare, atipic pentru anul 2019. Ei bine, in 2020, se pare ca Huawei revine la un design mai modern, chiar foarte modern.

Daca imaginea de mai sus este una reala, noua serie Huawei Mate 40, este asteptata sa soseasca fara niciun pic de notch sau alte decupaje. Poate o camera de selfie retractabila si in cel mai fericit caz, una integrata direct in display!

Mai sunt zvonuri legate de camera foto principala, aceasta ar urma sa soseasca cu un senzor de 108MP. Incarcarea acumulatorului, posibil sa se realizeze la 66W, sunt deja informatii concrete in acest sens!