Acasă Telefoane Chinezesti In sfarsit, vedem si poze cu noul Elephone S8, posibil un alt...

In sfarsit, vedem si poze cu noul Elephone S8, posibil un alt MIX

0

In sfarsit, vedem si poze cu noul Elephone S8, posibil un alt MIX sau ceva care va copia oarecum partea de design a celebrului Xiaomi Mi MIX. Cei de la Elephone sunt primii cand vine vorba de anuntat modele noi si indraznete, insa, asa cum spuneam si in acest articol in care iarasi anunta un telefon cu display 18:9, nimic concret pana acum.

Elephone S8 a fost facut public inca de la finalul anului 2016, de atunci si pana in prezent nu au mai existat informatii noi referitoare la acest model. Au dezvaluit un prototip al acestui model, vedem iarasi un design interesant si un ecran aproape fara margini, nu au putut insa copia in intregime aspectul telefonului de la Xiaomi, probabil ca nu au tehnologia neceesara si nici banii lor.

In sfarsit, vedem si poze cu noul Elephone S8, posibil un alt MIX

Observam in poze difuzorul pentru convorbiri care este totusi prezent in partea de sus a telefonului, camera foto frontala a fost mutata in partea de jos, exista si un buton fizic “home” care probabil va integra si un buton de amprente.

In sfarsit, vedem si poze cu noul Elephone S8, posibil un alt MIX

Este interesant ca cei de la Elephone nu au spus daca acesta va fi modelul S8 sau altul, asta inseamna ca pentru moment nu stim cu exactitate cum se va numi el si daca s-a renuntat sau nu la prioectul S8. La fel ca in cazul lui Doogee MIX, nici aici nu avem detalii legate de specificatii tehnice sau pret, nu vedem nici macar partea din spate a telefonului pentru a ne da seama daca este dotat cu doua camere foto.

In sfarsit, vedem si poze cu noul Elephone S8, posibil un alt MIX

Acest telefon pare sa ruleze un Android nemodificat, asta se intampla cam cu toate telefoanele de la Elephone, pare sa aiba un display foarte mare, as spune ca minim 5.7 sau 6″. Totusi, acest display nu este chiar un edge to edge sau curbat, se observa cu usurinta ramele laterale. Este totusi un efort din partea companiei si un telefon atractiv, ramane sa vedem sub ce nume va fi el lansat, care vor fi dotarile exacte si ce pret va avea.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here