nofollow

Huawei P9 Lite la 1 leu pe telekom.ro cu abonament, avantaje si dezavantaje pentru aceasta oferta ce vine din partea unui operator de telefonie mobila.

In oferta magazinului eMag, acest telefon costa 999 lei si este nou, pe telekom.ro il primesti tot noi contra sumei de numai 1 leu, insa asa cum ne asteptam sunt cateva conditii la mijloc. Din start, acest telefon fara abonament este mai scump la Telekom cu 150 de lei insa aici vorbim despre abonamente si vom face un calcul rapid:

Oferta este valabila numai impreuna cu un abonament (nou) Xl sau XXL, asta inseamna un abonament pe care il vom plati 24 de luni si luna de luna, este adevarat ca avem impreuna cu aceste abonamente si cateva beneficii.

Abonament XL pe 24 luni inseamna 24.74 euro pe luna (aproximativ 112 lei/luna)

Abonament XXl pe 24 luni inseamna 49.53 euro pe luna (aproximativ 220 lei/luna)

Abonamentul XL vine la pachet impreuna cu urmatoarele avantaje:

  • Nelimitat minute și SMS-uri naționale
  • 750 minute internaționale zona 1 și zona 2
  • 4 GB trafic de date național la viteza 4G
  • 750 minute UE către UE și 750 MB UE în Roaming anual (opțiunea se activează la cerere)
CITESTE SI:  Noul Nokia 7.1 Plus (Nokia X7), cateva detalii si randari credibile

Este ciudat totusi ca telefonul nu mai costa 1 leu dupa ce adaug produsul in cos, acesta revine la 99 lei…poate imi scapa mie ceva!

Huawei P9 Lite la 1 leu pe telekom.ro cu abonament, avantaje si dezavantaje Huawei P9 Lite la 1 leu pe telekom.ro cu abonament, avantaje si dezavantaje

Abonamentul XXL vine la pachet impreuna cu urmatoarele avantaje:

  • Nelimitat minute si SMS-uri nationale
  • 1500 minute internaționale zona 1 și zona 2
  • 8 GB trafic de date național la viteza 4G
  • 1500 minute UE către UE și 2 GB UE în Roaming anual (opțiunea se activează la cerere)

Abonament XL pe 24 luni inseamna 24.74 euro pe luna (aproximativ 112 lei/luna) si daca inmultim cu 24 de luni, egal 2688 lei pe toata durata abonamentului.

Abonament XXL pe 24 luni inseamna 49.53 euro pe luna (aproximativ 220 lei/luna) si daca inmultim cu 24 de luni, egal 5280 lei pe toata durata abonamentului.

La prima vedere ofertele sunt bune si in special pentru abonamentul mai mic. Daca ne uitam la abonamentul mai mare, observam ca vom plati in 2 ani de zile de 5 ori contravaloarea telefonului, este ca si cum l-am cumpara in rate dar niste rate foarte scumpe. Este adevarat ca suna tentant sa avem nelimitat minute nationale in ambele cazuri, oferta este buna dar parerea mea ca este totusi o idee cam scumpa.

2 COMENTARII

  1. La abonamentul respectiv gasesti la Orange P9 normal care costa in jur de 2000 lei, daca te portezi la ei. Este Ok oferta de la Orange si ai 8Gb de net +100 GB daca depasesti cei 8GB (ce depasesti se scad din cei 100 GB…).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree