Connect with us

Stiri despre telefoane

Motorola anuleaza lansarea modelelor X30 Pro si Razr 2022

Published

on

Motorola anuleaza lansarea modelelor X30 Pro si Razr 2022 si ar fi rebuit sa fie poate cel mai important eveniment de lansare pe 2022 pentru Motorola. Ei bine, cu numai cateva ore inainte de lansare, totul a fost anulat. Nu amanat, ci anulat!

Prezentarea celor 2 modele ar fi trebuit sa aiba loc astazi, la ora 17:00 (ora Romaniei). Recent, intr-o postare pe reteaua de socializare Weibo, Chen Jin (Manager General Lenovo/Motorola) a anuntat : „Îmi pare rău să informez pe toată lumea că evenimentul de lansare a noilor produse Moto programat să aibă loc la 7:30 în această seară, a fost anulat dintr-un motiv oarecare.”

Razr 2022

Atat, fara alte explicatii si suna destul de trist acest anunt. Ar fi interesant sa aflam ce anume s-a intamplat si de ce s-a intamplat. Motorola ar fi trebuit sa ne arata modelul pliabil si cel mai important, telefonul despre care s-a scris intens in ultimul an. Ar fi fost primul smartphone din lume cu camera de 200MP (X30 PRO).

Advertisement

Asteptam sa vedem ce anume s-a intamplat si cum s-a ajuns ca un eveniment atat de important sa fie anulat. Ne-am fi asteptat sa primim si ceva explicatii, eventual o reprogramare pentru o alta ora sau pentru o alta zi. Insa, nimic de acest gen! Suntem cu ochii pe Lenovo/Motorola si incercam sa aflam care au fost motivele.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

 1. Alin

  august 3, 2022 at 12:24

  A luat fața Samsung si Apple si si-au aratat ăia muschii
  Aa,si Sony 🙂

 2. Alin

  august 3, 2022 at 12:53

  Sau poate faptul ca e creat de Samsung nu pica bine afacerii alora ;

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des