Connect with us

Stiri despre telefoane

OnePlus Buds Z2 cea mai noua pereche de casti wireless

Published

on

OnePlus Buds Z2 cea mai noua pereche de casti wireless a acestui producator, model de casti ce va fi lansat in data de 16 decembrie 2021. Aceasta lansare va fi transmisa exclusiv si integral pe pagina oficiala de Instagram.

Exista si o promotie exclusiva, dedicata membrilor Red Cable Club. Acestia vor avea posibilitatea de a comanda dispozitivul audio cu o zi mai devreme si la un pret ceva mai bun, o reducere de 10 procente. Pentru a avea acces la acest promo, utilizatorii vor fi nevoiti sa se conecteze la contul lor OnePlus și sa viziteze pagina produsului OnePlus Buds Z2. Aici vor gasi promotia, incepand cu data de 15 decembrie, ora 12:00.

La OnePlus, găsim în mod constant modalități unice și distractive de a interacționa cu comunitatea noastră, nu doar pentru a îmbunătăți experiența generală a produsului, ci și pentru a-i implica în întregul proces de a crea cele mai bune tehnologii pentru un număr cât mai mare de oameni la nivel global.

Advertisement

Suntem încântați să anunțăm lansarea celui mai nou produs TWS – OnePlus Buds Z2, printr-o premieră: o prezentare interactivă pe Instagram,” a declarat Kate Parkyn, Associate Marketing Director pentru OnePlus Europe.”

OnePlus Buds Z2

Mai multe detalii tehnice vom putea afla in momentul lansarii. Dar pana atunci, va spun ca aceste casti sunt dotate cu difuzoare dinamice de 11 mm și vin cu conectivitate de tip Bluetooth v5.2.

OnePlus Buds Z2 pot oferi o rata de latenta de numai 94 de milisecunde, exista suport ANC pentru a reduce zgomotul cu pana la 40 dB, pot fi utilizate si pentru apeluri vocale. Perechea de casti ofera si suport pentru comenzi tactile, sunt certificate IP55 si in fiecare casca au integrat cate un acumulator cu o capacitate de 40mAh.

Advertisement

Asteptam sa vedem si pretul cu care se vor vinde in Romania. La nivel international, se discuta despre un pret de aproximativ 80USD, un pret bunicel. Se depoziteaza si se incarca intr-un suport cu o capacitate de 520mAh.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des