Connect with us

Stiri despre telefoane

iQOO 12 Pro vine cu ecran AMOLED E7 si IP68

Published

on

Se pare ca iQOO se pregateste sa lanseze doua noi modele de telefoane premium pentru piata chineza: iQOO 12 si iQOO 12 Pro. Conform informatiilor furnizate de leaker-ul de incredere Digital Chat Station, aceste dispozitive ar putea fi dezvaluite in noiembrie.

iQOO 12 Pro se distinge prin mai multe imbunatatiri fata de predecesorul sau, iQOO 11 Pro. Printre acestea se numara un ecran E7 AMOLED cu margini curbate si un senzor de amprente ultrasonic integrat sub ecran, dezvoltat de Goodix.

Modelul standard, iQOO 12, ar urma sa fie echipat cu un ecran OLED cu rezolutie de 1,5K. Ambele vor oferi o rata de refresh de 144Hz, adica peste medie.

Advertisement

iQOO 12 Pro va avea si rezistenta la apa sau praf

Din punct de vedere al rezistentei la factorii externi, iQOO 12 Pro va beneficia de un rating IP68, garantand rezistenta la praf si apa. Varianta de baza va veni cu un rating IP64, ceva mai slabut.

iQOO 12 Pro va fi echipat cu un procesor Snapdragon 8 Gen 3 (pe care-l asteptam la final de octombrie), va dispune de 16GB RAM LPDDR5x si pana la 1TB stocare UFS. Aceasta configuratie ar trebui sa ofere o performanta deosebita in jocuri, conform sursei.

Desi detaliile despre camera si bateria acestui smartphone raman necunoscute, se speculeaza ca telefonul va dispune de o camera telefoto periscop de calitate superioara. Spre deosebire de terminalele anterioare care suportau incarcare rapida de 200W, noul dispozitiv ar putea fi echipat cu o baterie de 5.400mAh si suport pentru incarcare rapida de 120W, precum si incarcare wireless de 50W.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des