baterie

Huawei Watch GT 3 PRO si Porsche Design lansate oficial, pret si pareri

Huawei Watch GT 3 PRO si Porsche Design lansate oficial, pret si pareri

Huawei Watch GT 3 PRO si Porsche Design lansate oficial, pret si pareri – este un smartwatch de lux, adica pentru cei extrem de pretentiosi. Pretul, la fel de pretentios si el, adica in jur de 680 euro, cam cat un smartphone cu dotari excelente, poate spre flagship. Cine vrea mai ieftin, se poate uita la modelul GT 3 PRO, acesta fiind si el proaspat lansat cu pret de 360 euro.

Huawei Watch GT 3 Pro, care este disponibil in mai multe versiuni, 43 mm (ceramic) și 46 mm (titan), display AMOLED cu diagonala de 1,32 sau 1,43 inchi.  Versiunea mai mare promite pana la 14 zile autonomie, ce cel mai mic pana la 7 zile. Conform producatorului, ambele versiuni ale Watch GT 3 Pro sunt rezistente la apa, pana la o adancime de 30 de metri.

Huawei Watch GT 3 PRO

Exista nu mai putin de 100 de moduri de sport, 18 dintre ele fiind catalogate drept profesionale. De asemenea, pe langa monitorizarea cardiaca, Huawei a integrat si un senzor avansat EKG. Modelele pot estima conținutul de oxigen din sange și masura temperatura corporala.

Huawei Watch GT 3 PRO si Porsche Design lansate oficial, pret si pareri

Aceste modele de Huawei Watch GT 3 pot masura nivelul de stres si pot fi folosite pentru plati, exista. HarmonyOS este folosit pe post de sistem de operare. Huawei Watch GT 3 Pro, cu diametru al carcasei de 46 mm și  carcasa din titan, costa aproximativ 360 euro. Varianta ceramica cu diametrul de 43 mm se vinde la 430 euro. Porsche Design este cel mai scump si ajunge pana la 680 euro.

Huawei Watch GT 3 PRO

Toate versiunile de Huawei Watch GT 3 au ecrane AMOLED cu diagonala de 1.43 inch si rezolutie 466 x 466 pixeli si 326ppi densitatea de pixeli, se bucura de conectivitate NFC, sunt dotate cu difuzor, GPS, incarcare wireless si acumulator cu o capacitate de 530mAh. Nu dispun de slot pentru SIM, USB sau alte porturi.