baterie

Xiaomi 12 va fi primul telefon cu Snapdragon 898

Xiaomi 12 va fi primul telefon cu Snapdragon 898

Xiaomi 12 va fi primul telefon cu Snapdragon 898 si oarecum ne asteptam sa aflam asta. In anii ce au trecut, cei de la Xiaomi au furat mereu startul si ei anuntau inaintea tuturor modelele flagship.

De regula asta se intampla prin decembrie sau ianuarie, apoi auzeam vesti de la Samsung, prin februarie. Pe langa acesti doi mari producatori, mai veneau si restul companiilor ce ne prezentau modelele de top si tot la inceput de an sau prin primavara. Sa vedem ce strategie adopta Huawei, stim ca ei au trecut deja la procesoare Qualcomm.

Xiaomi 12 va fi primul telefon cu Snapdragon 898

Sa ne asteptam la un Huawei P60 cu procesor Snapdragon 898? Adica un chipset de la Qualcomm, unul ce se asteapta a fi mai bun cu 15% in comparatie cu 888 si cu 5% peste 888+. Cresterea de putere nu este una fantastica si mai mult ca sigur, nu se va simti in utilizare. Deja nu se mai simte foarte mult de cativa ani, pana si telefoanele dotate cu procesoare pe 7nm ruleaza excelent.

Snapdragon 898

Xiaomi 12 va fi primul telefon cu Snapdragon 898

Se pare ca si Motorola va veni cu un telefon de top ce va avea integrat un Snapdragon 898, asta se va intampla cel mai probabil tot la inceput de an, ceva atipic pentru Motorola. De altfel, in mediul online, circula o poza (sus) ce ar infatisa un smartphone cu acest chipset. In poza respectiva se observa ceva caracteristici tehnice, dar nu stim exact ce model de telefon este.