Acasă Stiri despre telefoane

Huawei nova 10 Pro vine cu doua camere de selfie

0

Huawei nova 10 Pro vine cu doua camere de selfie, un design mai putin intalnit anul acesta si poate ca nici pe placul tuturor. Dar pe de alta parte, in acel decupaj se poate ascunde o camera mai performanta, sau/si un senzor ce va spori securitatea. Seria Nova este destul de populara si in Romania, telefoanele acestea chiar arata ok si au preturi decente.

Este adevarat, Huawei inca se confrunta cu lipsa aplicatiilor Google, dar au reusit aproape in totalitate sa permita utilizatorilor sa instaleze cele mai populare titluri. Pentru asta, au pus la punct AppGallery si Petal Search. Anul acesta se observa o crestere a modelelor pe care acest producator le-a prezentat, oferta mai mare apare inclusiv in Romania.

Revenind acum la Huawei nova 10 Pro, il putem observa inclusiv in imagini reale si ne dam seama ca vor fi integrati 3 senzori foto principali. Nu va fi un flagship, probabil ca nici aceste camere foto nu vor veni impreuna cu multe caracteristici de top.

Ecranul telefonului va fi curbat, asta deca ne bazam in totalitate pe imaginea de mai jos. Dar nu ar fi nimic iesit din comun ca un mid-range de la Huawei sa fie dotat cu un AMOLED curbat, este suficient sa ne uitam la Huawei Nova 9. La ora actuala, acest model costa 1275 lei, oferta expusa pe eMag.

Huawei nova 10 Pro 4g

Nova 10 PRO va avea tot un AMOLED cu o diagonala de 6.7inch si senzorul de amprente amplasat sub acest panou cu decupaj mai generos. Exista o mare posibilitate sa lipseasca conectivitatea 5G, telefoanele Huawei nu mai pot beneficia de aceasta conectivitate, minus care vine la pachet cu sanctiunile impuse in 2019. Asteptam lansarea pentru a primi mai multe amanunte, aceasta fiind aproape.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.