baterie

HUAWEI WiFi Mesh 3, router wifi 6 cu acoperire de 600 mp

HUAWEI WiFi Mesh 3, router wifi 6 cu acoperire de 600 mp

Maine, Huawei va lansa oficial in Romania modelul P50 PRO, un smartphone pe care-l asteptam de mult timp. Dar pana atunci, aflam despre o alta aparitie interesanta, un router avansat, unul cu o putere mare de acoperire.

Acesta permite conectarea simultana a pana la 250 dispozitive, are conectivitate NFC, este un produs WiFi 6 Plus ce ofera o viteza de 3000 Mbps (5GHz) sau 571 Mbps (2.4GHz Band) Poate reduce intarzierea de redare a jocurilor online, descarcarea unor fisiere de mari dimensiuni sau vizualizarea filmelor la calitate HD.

HUAWEI WiFi Mesh 3 poate acoperi 200 m2, iar daca sunt utilizate 3 unitati, acopera pana la 600 m2 si ofera utilizatorilor posibilitatea sa plaseze și sa configureze routerul in funcție de tipul casei. Fie ca este vorba de un bloc cu mai multe etaje sau o casa cu un singur nivel, utilizatorii pot accesa cu ușurința o acoperire larga a semnalului WiFi de mare viteza, chiar și pe balcon sau in curte.

HUAWEI WiFi Mesh 3 – preturi

HUAWEI WiFi Mesh 3, router wifi 6 cu acoperire de 600 mp

Mai aflam ca HUAWEI WiFi Mesh 3 poate suporta peste 250 de dispozitive conectate simultan, rețeaua ramanand în continuare stabila. Indiferent daca utilizatorul se uita la filme 8k, emisiuni live, participa la sesiuni de gaming cu multiplayer online sau acceseaza fișiere de mare capacitate.

Poate fi comandat incepand de maine si va fi disponibil in cadrul magazinului huaweistore.ro sau in oferta altor magazine partenere. Pretul recomandat de vanzare este de 749 lei pentru sistemul cu 2 unitați și 1.049 lei pentru sistemul cu 3 unitați.