Connect with us
--------

Stiri despre telefoane

Iar se scumpeste Dacia Spring, se pare ca exista cerere!

Published

on

Iar se scumpeste Dacia Spring, se pare ca exista o cerere destul de mare pentru primul autoturism electric produs de catre acest producator. Si este adevarat ca pe strazi putem vedea din ce in ce mai multe astfel de electrice, Spring fiind si una dintre cele mai bine vandute masini (sub acest brand).

De altfel, in luna noiembrie a anului trecut, a reusit sa surclaseze modelul Logan. Tara noastra fiind si printre putinele tari din lume unde o mașina complet electrica ajunge pe primul loc. Dar trebuie facuta o corectie, Spring este produsa in China si vanduta sub brand Dacia. La baza, este un model Dongfeng, acest autoturism putand fi achizitionat chiar si de pe platforma Alibaba.

scumpeste Dacia Spring

Mai putin conteaza cine o produce si alte detalii de acest gen, cert este ca vanzarile par sa mearga bine si ca modelul are succes. Doritorii dau comenzi in continuare, chiar si in conditiile in care perioada de asteptare pentru cei care comanda un Spring (in Romania) este cuprinsa intre 8 si 10 luni.

Advertisement

dacia spring cerere

Iata si un scurt istoric legat de pret, discutam de pretul fara subventiile obtinute prin diversele programe (gen Rabla).

  • Martie 2021, atunci a fost lansata si pretul de pornire era de 18.100 euro cu TVA.
  • Urmeaza scumpirea din luna decembrie 2021. Dacia a mai adaugat la pret inca 1.000 euro si pretul ajungea la 19.100 cu TVA.
  • A treia scumpire vine chiar la inceputul acestui an, o majorare cu inca 500 euro.
  • In data de 1 aprilie 2022, Dacia Spring se scumpeste cu inca 700 de euro.
  • Acum, in mai 2022, pretul creste din nou si ajunge pana la 20.900 euro, pret cu TVA.

spring

Daca ne uitam pe configuratorul pus la dispozitie de catre Dacia pe site-ul lor, observam un pret de pornire pentru versiunea Comfort Plus de 20.300 euro cu TVA. Cine doreste sa o cumpere la jumatate de pret, va trebui sa apeleze la Rabla Plus si sa achite in jur de 0.450 de euro cu TVA.

Advertisement

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: