Acasă Stiri Android Si Noutati Dacia Spring pe Aliexpress, adica Dongfeng pe Alibaba

Dacia Spring pe Aliexpress, adica Dongfeng pe Alibaba

2

Dacia Spring pe Aliexpress, adica Dongfeng pe Alibaba – Daca nu ati inteles nimic din titlu, va spun ca la baza, Dacia Spring este o masina produsa de catre cei de la Dongfeng sau in aceasta fabrica. Si poate fi cumparata de pe Alibaba, site-ul “mama” Aliexpress.

Spring nu este o masina produsa de Dacia, cred ca nicio parte componenta nu se fabrica in Romania. Totul in China, in uzina care produce si Renault City K-ZE. Nici macar de grupul Renault nu este produsa, ci de catre alianta Dongfeng-Nissan.

Stim ca cei care au comandat deja primul autoturism electric “romanesc”, se vor bucura de el abia spre toamna si asta deoarece fabricile din China nu fac fata numarului mare de solicitari de acumulatori destinati exclusiv masinilor electrice.

Imagine din fabrica:

Acumulatorii sunt vinovati pentru intarzierile cu care masinile vor ajunge la clienti. Autoturismul care poate fi comandat de pe Alibaba este absolut identic la prima vedere cu Dacia Spring, inclusiv interiorul, probabil si majoritatea detaliilor tehnice.

Dongfeng T1:

Deci, este oarecum o masina rebranduita. De fapt, daca ne uitam cu atentie in descrierea magazinului, aflam ca ne putem pune propriul logo pe autoturism, conditia ar fi sa comandam minim 50 de bucati. Desigur ca noi ne uitam si analizam la prima vedere oferta online, dar nu stim care sunt detaliile contractuale si in cat timp ne va fi livrata.

Dacia Spring Dongfeng

Nimeni nu-si va cumpara de pe Alibaba o masina de acest gen. Aflam totusi si preturile de vanzare. Cine comanda intre 1 si 9 masini, va trebui sa plateasca 12000 USD. Daca alegem peste 30 de unitati, pretul se opreste la 10500 USD. Interesant ca ni se specifica “Supply Ability – 6000 Unit/Units per Month”, adica ei potsa fabrice 6000 de unitati in fiecare luna!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here