Connect with us

Stiri despre telefoane

Iata ce televizoare Allview Smart TV incep sa primeasca update la Android

Published

on

Recent, intr-un articol, spuneam ca am primit o actualizare destul de importanta pe televizorul Allview pe care-l folosesc, unul cu sistem de operare Android. Iata ca nu este un caz izolat, compania se ocupa de un update pentru mai multe modele, am primit si un comunicat de presa in acest sens.

De data aceasta, se pare ca discutam despre o actualizare mai consistenta, fiind vorba despre o trecere la o versiune superioara de Android.

Allview 40ATA6000-F, el este primul ce va face trecerea de la Android 8, la Android 9, televizor aparut in ultima parte a anului 2018. Mai mult, ni se promite ca in perioada urmatoare, mai multe modele ale seriei ePlay vor primi actualizari. Iata si comunicatul de presa:

Advertisement

Allview și-a luat angajamentul de a oferi upgrade-uri software televizoarelor Smart din gamă, actualizări care să ofere funcționalități optimizate și care să adapteze terminalele la noile trenduri. În perioada următoare, ePlay, cea mai populară gamă de televizoare Smart Allview, va beneficia de actualizări software la versiuni superioare Android TV™, pentru ca utilizatorii să aibă parte de funcții îmbunătățite ale aceluiași dispozitiv.

O interfață nouă, creșterea stabilității software, introducerea opțiunii de personalizare a listelor de canale sunt doar câteva dintre optimizările aduse prin upgrade-ul la Android 9 modelului 40ATA600-F, lansat la sfârșitul anului 2018, perfect adaptate nevoilor utilizatorilor și evoluției continue a tehnologiei.

Allview vine în ajutorul clienților săi, oferind prin acest upgrade de soft actualizarea patch-urilor de Securitate, dar și alte noutăți importante, cum ar fi: îmbunătățirea vitezei de operare, creșterea
stabilității software, optimizări la nivel de conexiune Wi-Fi, introducerea opțiunii LCN (logical channel number) prin care utilizatorii își pot ordona canalele conform grilei oferite de furnizorul de cablu.

Advertisement

Introducerea opțiunii de creare a listelor de canale personalizate, introducerea ghidului de asociere a
telecomenzii cu Smart TV-ul în procesul de configurare inițială a TV-ului, îmbunătățiri la nivel de interfață și setări, introducerea opțiunii de ajustare a parametrilor video în meniul rapid și afișarea meniului cu informații despre program la fiecare schimbare de canal, precum și introducerea unui nou
meniu EPG (Ghid electronic de programe digitale).

„Smart TV-urile reprezintă bunuri de folosință îndelungată, iar românii sunt interesați de aplicațiile și facilitățile pe care acestea le oferă. O mare parte dintre utilizatori își doresc să aibă la îndemână cele mai noi servicii oferite de platforma Android TV™, iar acesta este motivul pentru care smart TV-urile Allview
vor îmbunătăți calitatea vieții, prin upgrade-uri periodice ale sistemului de operare.”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Android TV – experiență de utilizare facilă și securizată Smart TV-urile Allview din seriile ATA și ePlay au integrat cel mai avansat și sigur sistem de operare – Android TV, ce oferă o experiență de utilizare actualizată constant cu cele mai noi funcționalități și inovații Google.

Advertisement

Totodată, sistemul de operare Android TV™ aduce utilizatorilor cel mai înalt nivel de confort, oferindu-le o experență TV hands-free, cu ajutorul Google Assistant.

Cum pot utilizatorii să actualizeze versiunea de software a modelului 40ATA6000-F? Pentru a verifica cea mai recentă versiune de Software disponibilă, trebuie urmați pașii de mai jos:

  • 1. Porniți televizorul și conectați-l la o rețea Wi-Fi;
  • 2. Va apărea fereastra „Actualizare sistem disponibilă”, apăsați „Detalii”;
  • 3. În aplicația „Actualizare sistem disponibilă” bifați opțiunea „Descărcați”;
  • 4. Se așteaptă instalarea actualizării de sistem;
  • 5. Pe ecranul televizorului va apărea un mesaj care vă informează despre această actualizare software;
  • 6. Selectați „Reponiți acum”. Televizorul va reporni și va începe în mod automat procedura de upgrade.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des