Connect with us

Stiri despre telefoane

Iata cele mai bine vandute telefoane din 2023

Published

on

Recent, compania de analiză Canalys a dezvăluit clasamentul celor mai vândute telefoane la nivel mondial și ciudat sau nu, există o dominație clară a modelelor iPhone 14 Pro Max și iPhone 15 Pro Max.

Într-o piață extrem de competitivă, iPhone 14 Pro Max a atins un volum impresionant de 34 de milioane de unități livrate, stabilindu-se ca lider incontestabil. De ce ciudat? Deoarece aceste telefoane nu sunt deloc ieftine și cu toate astea, aproape ca Apple domină clasamentul!

Deși a fost disponibil pe piață cu trei luni mai puțin decât predecesorul său, iPhone 15 Pro Max a urmat îndeaproape, înregistrând vânzări de 33 de milioane de unități.

Advertisement
Iata cele mai bine vandute telefoane din 2023

Iata cele mai bine vandute telefoane din 2023

Practic, sunt 2 mari jucători in acest top. Samsung si Apple. Numai că, Samsung este prezent cu modele mai accesibile, nu există niciun flagship din seria Galaxy in clasament.

În contrast, modelele iPhone 15 Pro și iPhone 14 Pro au prezentat diferențe semnificative în ceea ce privește vânzările, cu 21 de milioane, respectiv 29 de milioane de unități vândute.

iPhone 14 Pro se menține pe poziția secundă în topul preferințelor, în timp ce iPhone 14 și iPhone 13 ocupă, respectiv, locurile trei și cinci, demonstrând durabilitatea apelului lor pe piață.

Samsung și-a asigurat o prezență solidă în segmentul de buget prin modelul Galaxy A14 4G, clasându-se pe locul șase cu 19 milioane de unități expediate. Performanța este completată de succesul altor două modele mai ieftine, Galaxy A04e și A13, care își fac loc în top 10.

Advertisement

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des