Connect with us

Iata conform voturilor voastre cel mai bun telefon “romanesc” in 2015 – “Voteaza cel mai bun telefon sub brand romanesc lansat in 2015” asa se numea articolul publicat in data de 8 decembrie si prin care va indemnam sa va votati preferatul si sa alegeti care ar fi cel mai ok telefon “romanesc” lansat anul acesta.

Dupa 2 saptamani, am oprit votul si am constatat cu oarecare stupoare ca ati ales nu Allview X2 Xtreme ca fiind cel mai bun model ci Evolio X5 (Ulefone Paris)

As spune ca este o alegere ok pe care voi ati facut-o deoarece am testat si Ulefone Paris dar si Evolio X5, ambele mi-au facut o impresie foarte buna, de la design si pana la tehnologie si pret, acest telefon sta foarte bine. Interesant este si faptul ca Evolio X5 s-a ieftinit destul de bine in ultima perioada, acesta avand pretul de 799 lei si vine impreuna cu o oferta buna, oferta ce implica schimbarea gratuita a ecranului indiferent din vina cui sau din ce cauza acest eveniment s-a petrecut, insa oferta este valabila numai in primele 6 luni de la cumpararea telefonului.

56

Pe eMag, telefonul costa 859 lei, insa oferta pare si mai ok aici deoarece primiti cadou un ceas inteligent de la Evolio in valoare de 399 lei!

Dual SIM 4G, procesor MTK6753 64bit Octa Core,1.3GHz, 2GB RAM LPDDR3, Dual SIM, 16 GB stocare interna, camera de 13MP  OmniVision OV13850 si secundara de 5MP, Android Lollipop si WiFi, Bluetooth, Acumulator Sony de 2250 mAh, OTG, GPS plus Radio FM. Ecran 2.5D 5″ 720p 1280×720, complet laminat, IPS OGS  LTPS HD, protectie Gorning Gorilla Glass 3, cam astea ar fi principalele specificatii tehnice ale telefonului Ulefone Paris / Evolio X5.

45

ty

Sincer, ma asteptam ca acest telefon sa iasa printre primele in acest top, insa credeam ca Allview X2 Xtreme va fi pe primul loc si asta avand in vedere specificatiile de top ale lui X2 Xtreme. Sa speram ca 2016 ne va aduce telefoane sub brand romanesc si mai interesante, mai performante, mai multe actualizari de firmware si nu in ultimul rand, telefoane mai ieftine!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S21 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Sper să nu te dezamăgesc cu niciun articol! Lectură plăcută!

2 Comments

2 Comments

  1. pepi

    decembrie 31, 2015 at 08:31

    Articolul în care s-a făcut votarea se încheie cu info. asupra votului tău X5 și P8 energy. Majoritatea probabil au ascultat acest sfat avizat fără să mai analizeze și celelalte telefoane, ai fost un creator de opinie… Eu am votat x2 xtreme, este adevărat ca l-am văzut și la ‘lucru’ și am văzut ce poate.

  2. Cosmin

    decembrie 31, 2015 at 08:54

    Eu mi am spus opinia, nu am vrut sa influentez pe nimeni…:)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *