Acasă Stiri Android Si Noutati Iata cum se desface in bucati un Allview X2 Soul

Iata cum se desface in bucati un Allview X2 Soul

6

Iata cum se desface in bucati un Allview X2 Soul – Valabil pentru cei ce se incumeta sa faca acest lucru si nu vor sa apeleze la vreun service. Este un clip pe care l-am gasit pe YouTube si pe care-l consider util pentru cei ce doresc sa schimbe bateria (este unibody) sa-l curete sau chiar sa schimbe ecranul sau diverse alte piese. Cu ocazia asta vedeti si cum arata in interior Allview X2 Soul – Gionee Elife S5.5  dar si cum/cat de bine este construit.

Iata despre ce este vorba:

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=1QVa477QFp8[/wpsm_video]

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

6 COMENTARII

  1. Salut,
    Cum pot sa modific volumul de la hands free la un Allview X2 Soul? Cand apas butonul de volum nu se intampla nimic, doar se aprind butoanele de navigare din partea de jos a telefonului.
    Mentionez ca am versiunea de android 4.4.10.
    Multumesc pentru raspuns.

  2. Buna, am un allview ce soiul l.am băgat la încărcat si dimineata nu a mai pornit. Nu se încarcă e ca si mort. Oare ce o fi. Tel e de 1 an luat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here