Acasă ROOT E-boda Tutorial root pe E-Boda Storm V500

Tutorial root pe E-Boda Storm V500

3

Tutorial root pe E-Boda Storm V500 – Iata un tutorial util pentru cei ce poseda telefonul E-Boda Storm V500, am sa le arat un mod simplu de aface root pe acest telefon fara sa fie nevoiti sa utilizeze calculatorul. In schimb, va trebui folosita aplicatia kingoroot ce se va descarca direct pe telefon de pe site-ul kingo. Fiind o procedura similara cu  a altui telefon ce foloseste un procesor de la MediaTEK si un sistem de operare Android 4.4 KitKat, am sa atasez capturile de ecran folosite in alt tutorial de root. Va asigurati ca inainte ati bifat din meniu  optiunea „surse necunoscute”

Retineti insa ca este posibila pierderea garantiei telefonului, motiv pentru care urmati tutorialul pe propria raspundere:

Deschideti browserul telefonului si intrati pe site-ul kingoroot :

123 Tutorial root pe E-Boda Storm V500

Descarcati aplicatia in format apk. pentru Android

2345 Tutorial root pe E-Boda Storm V500

Descarcati si instalati KingoRoot.apk direct pe telefon. 

e45 Tutorial root pe E-Boda Storm V500

456433w Tutorial root pe E-Boda Storm V500

Deschideti pe telefont aplicatia, apoi apasati pe butonul de jos pe care scrie OneClickRoot. Operatiunea va dura cam 2 minute, in acest timp veti vedea un cerc ce va indica procentul si pasii parcursi:

r5y4 Tutorial root pe E-Boda Storm V500

La final telefonul este rootat. Pentru a verifica acest aspect, daca doriti puteti instala din Google Play aplicatia Root Checker ce va confirma acest aspect.

45q34rews Tutorial root pe E-Boda Storm V500

Telefonul E-Boda Storm V500 are acum acces root si puteti sa stergeti aplicatiile de sistem, sa modificati anumiti parametrii sau sa instalati alte aplicatii ce necesita drepturi de administrator pentru a functiona. Atentie insa la modificarile aduse sistemului de operare! Este necesar un backup!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here