Acasă Stiri Android Si Noutati Iata data lansarii noului telefon Allview Soul X5 Pro

Iata data lansarii noului telefon Allview Soul X5 Pro

2
nofollow

Iata data lansarii noului telefon Allview Soul X5 Pro, impreuna cu alte informatii de ultima ora oferite chiar de catre companie. Terminalul se lanseaza oficial in data de 14 iunie 2018, nu stim insa daca vor fi mai multe versiuni.

Avand in vedere ca totusi va exista un PRO, posibil ca cei de la Allview sa prezinte si o versiune inferioara sau cel putin, Soul X5 Pro sa vina in mai multe configuratii.

iata data lansarii noului telefon allview soul x5 pro

Tot atunci, compania va prezenta inclusiv o versiune noua a interfetei de utiliztor. Conform celor de la Allview, Soul X5 Pro va fi dotat si cu AI, asta inseamna optimizarea resurselor hardware, software şi a traficului de date.

Procesorul bazat pe tehnologia 12 nm, cu NeuroPilot, Core Pilot și AI integrat, ofera utilizatorului unul dintre cele mai optimizate sisteme de operare de pe piata.”

iata data lansarii noului telefon allview soul x5 pro

Soul X5 Pro, viitorul smartphone de top al brandului Allview, cu procesor bazat pe tehnologia 12 nm, cu NeuroPilot, Core Pilot și AI integrat, oferă utilizatorului unul dintre cele mai optimizate sisteme de operare de pe piață.

Eficientizarea resurselor de memorie, managementul inteligent al aplicațiilor și optimizarea traficului de date vor fi posibile datorită noului System Manager, reducând în acelaşi timp și consumul de energie cu peste 20%.

Printre cele mai relevante avantaje pentru utilizator, se regăsesc: gestionarea task-urilor și alarmelor în funcție de importanța acestora, inclusiv amânarea lor în timpul nopții, comutarea automată a modului de vizualizare (blue light defender) pentru protecția vederii și limitarea aplicațiilor și a proceselor de fundal. Prin intermediul noului UI, System Manager-ul oferă posibilitatea utilizatorului să interacționeze cu un nou tip de notificări și atenționări inteligente.

De asemenea, terminalul va optimiza consumul generat de sistemul de localizare prin limitarea frecvenței cu care se face aceasta și optimizarea algoritmului specific, bazat pe mișcarea utilizatorului, fiind inclusiv pregătit pentru recepția sistemului de poziționare Galileo.

Viitorul produs Allview va simplifica viața utilizatorilor prin opțiunea de wireless charging, conector tip USB C și un acumulator de 3000 mAh.

Allview a pregătit inclusiv o pagină dedicată celor care doresc să fie primii care află detalii despre viitorul flagship al companiei: https://www.allview.ro/incurand/.

2 COMENTARII

  1. Super , deabeas astept sa se lanseze si sa aflu cat mai multe despre noul lor telefon , sper sa se ridice la nivelu laudelor celor de la Allview

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here