Iata inca un super launcher (tema) pentru telefoanele cu Android

Stiu ca multi dintre voi preferati Nova Launcher si pe buna dreptate deoarece este un launcher chiar bun. Insa nu este singurul bun, in google Play exista cateva care merita atentie, exact cum este si acesta despre care va voi vorbi astazi. Este genul de launcher (tema) simplu, fara reclame, cu setari la obiect si care nu-ti ingreuneaza telefonul deloc, ba din contra.

Screenshot_2016-04-10-15-28-01

Air Launcher, caci despre el este vorba are si o functie de “auto boost” si atunci cand “simte” ca sistemul de operare este ingreunat intervine si il curata eleiberand RAM. Ai la dispozitie si mai multe teme intermediare din care poti alege, widgeturi curate pentru meteo, efecte de tranzitie si alte cateva setari la obiect asa cum spuneam si anterior.

Nu am intalnit reclame si nici nu am fost indemnat sa cimpar alte aplicatii pentru ca aceasta tema pentru Android sa functioneze corespunzator. Mai jos vedeti interfata de utilizator si eu zic ca aceasta aplicatie merita testata si instalata. In optiuni ai si posibilitatea de a instala alte teme, eu am pus si una ce imita oarecum stilul IOS 9.

Articolul continua dupa reclama:

Mi-a placut si “bara de sus”, atunci cand trageti de ea in jos vi se va deschide o fereastra noua si complet schimbata fata de cea stock Lollipop, de acolo aveti acces la setarile rapide sau puteti alege sa intrati in setarile acestui launcher sau direct in setarile telefonului.

CITESTE SI:  Aplicatia pentru telefon care iti citeste datele de pe card

Iata despre ce este vorba si la final veti gasi si link de download pentru aceasta aplicatie Android utila.

DESCARCA APLICATIA GRATUITA

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

EKEN H9 Ultra HD 4K, camera video de actiune ieftina

EKEN H9 Ultra HD 4K, camera video de actiune ieftina – Desi...
Citeste tot

3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *