baterie

Iata-l pe Huawei P40 Pro, am crezut ca este P30 PRO

Iata-l pe Huawei P40 Pro, am crezut ca este P30 PRO

Huawei P40 Pro si-a facut aparitia intr-o serie de poze reale, toate publicatiile de profil au preluat deja imaginile acestea. Este oarecum o surpriza, ma asteptam ca partea din spate sa arate altfel.

Este discutabil si aici. Daca ar fi venit cu ceva super nou si ingenios, probabil ca nu ar fi fost pe placul multora. Vezi discutiile referitoare la zona camerelor de pe Samsung Galaxy S20.

Apoi, poate ca va exista si o versiune mai sus de PRO, ceva Premium. Se tot zvoneste asta si exista posibilitatea ca acela sa aiba un design nou, poate revolutionar. Seria Huawei P40 va fi lansata in data de 26 martie 2020 (in Paris).

Spatele lui Huawei P40 Pro, seamana izbitor de mult cu ceea ce vedem pe vechea generatie. Cu greu poti distinge diferente si acestea nu sunt majore.

Principala diferenta pe care am gasit-o, este data de LED-ul flash. In comparatie cu P30 PRO, acum acesta nu mai este unit cu restul senzorilor ci a fost lasat “liber”. Modulul camerelor nu mai este la fel de rotunjit. Sus este P30 PRO si jos P40 PRO.

Iata-l pe Huawei P40 Pro, am crezut ca este P30 PRO

Camera principala a ramas neschimbata, este tot cea persicop si probabil va avea un zoom optic imbunatatit. Observ si butoane de volum clasice, au renuntat la tehnologia de control a volumului de pe Huawei Mate 30 PRo.

Se observa si cateva inscriptii noi, Polarie sau BLINK. Nu este vorba despre tehnologii noi sau de un nou parteneriat cu alte companii. Optica va fi furnizata tot de Leica. Acestea reprezinta denumirile pentru acest prototip sau daca vreti, numele de cod.

Huawei P40 Pro

Iata-l pe Huawei P40 Pro, am crezut ca este P30 PRO

Ca sa fiu sincer, parca ma asteptam la mai mult de la noul Huawei P40 PRO. Designul pare a fi destul de banal si in acelasi timp, unul clasic.

M-am uitat cu atentie si la partea de sus a telefonului. Ma uitam in speranta de a gasi vreun semn ca avem parte de vreo camera de selfie integrata. Se pare ca nu primim asa ceva, se va merge tot pe mana unui breton.

Iata-l pe Huawei P40 Pro, am crezut ca este P30 PRO

Poate chiar unul mai lat ce va integra doua camere de selfie. Poze reale nu avem cu partea frontala. Dar daca privim spre poza de mai sus, ne dam seama ca Huawei continua cu senzorul infrarosu, ceea ce este bine.

 

Partea de jos integreaza portul USB TIp C, un singur difuzor, dar si suportul pentru cartelele SIM. Desi se vede numai un difuzor, este posibil ca telefonul sa se bucure de sunet stereo si cel pentru multimedia sa contribuie in acest sens.

Huawei P40 Pro

Iata-l pe Huawei P40 Pro, am crezut ca este P30 PRO

Este un prototip si sursa imaginilor nu a oferit prea multe date tehnice. De fapt, nu a pomenit nimic in legatura cu procesorul, memoria RAM, tehnologia ecranului, capacitatea acumulatorului si alte amanunte de acest gen.

Nu stim cu exactitate nici daca acesta va fi aspectul final al lui Huawei P40 PRO. Este totusi posibil sa ramana asa si ceva nou sa soseasca o data cu versiunea “Premium Edition”.

Un lucru este cert, nici acesta nu va avea aplicatiile Google preinstalate si nici magazinul Google Play. Avand in vedere toate acestea, putem presupune ca in Romania nu va ajunge foarte rapid.

Asta a fost reteta lui Huawei MATE 30 PRO. Un telefon mobil excelent, dar care a sosit la noi in tara dupa 5 luni de la prezentarea initiala. Intre timp, au aparut modele noi de la concurenta si putem spune ca MATE 30, a intrat intr-un con de umbra.

Asteptam sa vedem ce se va intampla cu aceasta noua serie de telefoane mobile. Una care a fost foarte bine vazuta in ultimii ani. Si cine credeti ca va beneficia de o eventuala absenta din Romania a lui P40 PRO? Da, fix Samsung si Xiaomi.

foto