Acasă Stiri Android Si Noutati Iata si o camera de actiune foarte ieftina, insa cu filmare FHD...

Iata si o camera de actiune foarte ieftina, insa cu filmare FHD si WiFi!

0
nofollow

Nu este un SJCAM, insa nu este nici cea mai slaba cmera de actiune posibila si imi dau seama de toate astea uitandu-ma peste specificatiile sale tehnice, la design si constructie, dar si la accesoriile din pachet – destul de multe pentru pretul de numai 39.99 USD, este un pret chiar mic si oferta vine tot de la camfere.com.

39.99 USD inseamna in jur de 150 de dolari, pret pentru care primim destul de multe, de la conectivitate WiFi si pana la filmare FHD sau 1440×1080 pixeli si pana la multimea de accesorii speciale pentru acest model de camera. Din pacate, nu are un brand inscriptionat pe carcasa si nu am cum sa ofer un clip video in care sa vedeti cat de bine (sau nu) poate filma.

u75tgerw Iata si o camera de actiune foarte ieftina, insa cu filmare FHD si WiFi!

Camera foloseste un chipset GPCV5159, senzor H42, are o lentila cu wide de 150 de grade, f2.4. Ca o comparatie, modelul SJCAM 4000 WiFi de aici are o lentila de 170 grade…

Si constructia pare identica cu cea a unor modele de la SJCAM, atat pozitionarea lentilei, a butoanelor sau a porturilor, camera are si un display destul de generos, unul de 2″ cu ajutorul caruia putem vedea in timp real imaginile capturate sau pot fi facute setarile. Insa, toate acestea pot fi vazute si direct pe telefonul mobil, acest model are si conectivitate WiFi si exista o aplicatie speciala pentru Android, aplicartie care cred ca poate fi descarcata cu ajutorul unui cod QR ce este tiparit pe carcasa.

tgrbwtfgseqwas Iata si o camera de actiune foarte ieftina, insa cu filmare FHD si WiFi!

Restul specificatiilor mai includ o baterie de 900mAh, cantareste 54 grame fara baterie, are port USB sau HDMI, filmarea se face pe un card de memorie MicroSD, poate face poze in format JPG, are stabilizare electronica, “stie” Time Lapse, functie ce-i permite sa declanseze automat filmarea atunci cand sesizeaza miscarea, in meniu mai gasim si WDR (wide dinamic range)

45ytrzx Iata si o camera de actiune foarte ieftina, insa cu filmare FHD si WiFi!

Camera filmeaza AVI si rezolutiile suportate sunt: 1080FHD(1920*1080) 30fps / 1080P(1440*1080) 30fps / 720P(1280*720) 30fps / WVGA(848*480) 30fps / VGA(640*480) 30fps – compresia video este H264.

Detalii complete despre aceasta oferta pot fi vazute accesand acest link. Cuponul camera8, ofera o reducere de 8USD!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here