Connect with us

Stiri despre telefoane

Vesti excelente daca asteptati GTA 6, lansare chiar luna viitoare

Published

on

Daca asteptati cu nerabdare jocul GTA 6, trebuie sa stiti ca o lansare probabila ar putea avea loc chiar luna viitoare, mai 2023!

Ar exista chiar si un teaser neoficial de la dezvoltatorul jocului, Rockstar, acesta ar sugera ca GTA 6 va fi un “moment de neuitat” si ca lansarea jocului ar fi intrat in linie dreapta. Conform sursei, o postare de pe Twitter ar sugera data de 17 mai 2023, adica mai putin de o luna.

Actuala versiune, Grand Theft Auto 5 (GTA 5) este un joc video de actiune-aventura dezvoltat de Rockstar North si publicat de Rockstar Games. A fost lansat in 2013 pentru PlayStation 3 si Xbox 360, iar ulterior pentru PlayStation 4, Xbox One si PC. Jocul se desfasoara in orasul fictiv Los Santos, bazat pe orasul real Los Angeles, si in zonele rurale din San Andreas, inspirate din California de Sud.

Advertisement

Se asteapta ca GTA 6 sa urmeze traditia seriei, oferind o lume deschisa vasta, o poveste captivanta si numeroase activitati secundare ce ar putea avea loc intr-un mediu inspirat din Miami sau America de Sud. Jocul ar putea include si inovatii in gameplay, noi moduri de transport, o lume virtuala mai detaliata si o abordare mai realista a elementelor de actiune si aventura.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des