Connect with us

Stiri despre telefoane

Disney Plus vrea sa interzică partajarea conturilor in luna iunie

Published

on

Disney Plus vrea să interzică partajarea conturilor în luna iunie, probabil pentru a fi în rând cu alte platforme de streaming video online, unele care procedează în mod identic, vezi Netflix, etc.

Dacă până acum cu un singur cont valabil se putea viziona conținutul și din altă locuință, se pare că de la începutul verii, asta nu va mai fi posibil. Mai exact, nu vei mai putea da contul și parola oricui pentru a vedea filme.

Sau poți să o faci, dar vei fi delogat și tu, în mod automat. Deci, un singur cont, o singură locuință/familie.

Advertisement
partajare cont disney plus in afara locuintei

partajare cont disney plus

Probabil că Disney Plus va proceda așa pentru a strânge și mai mulți abonați. La ora actuală, în România, există un singur tip de abonament. 36.99 lei pe lună sau o ușoară reducere la plată pe un an de zile, 369.90 lei.

Potrivit sursei citate, Hulu, unul dintre celelalte servicii de streaming ale Disney, a început să limiteze deja clienții si aceștia nu mai pot partaja informațiile de conectare la cont în afara locuintei lor începând cu 14 martie 2024.

Această acțiune vine în contextul în care rivalul său Netflix a atribuit o creștere semnificativă a înregistrărilor din cauza restricționări a partajării de parole, măsură aplicată în vara lui 2023.

La scurt timp după ce restricția a intrat în vigoare în mai anul trecut, Netflix a adăugat 100.000 de conturi noi în următoarele două zile.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des