Acasă Stiri Android Si Noutati Iata si primul unboxing pentru Samsung Galaxy S8

Iata si primul unboxing pentru Samsung Galaxy S8

0

UPDATE – Preturi, clipuri video si specificatii tehnice pentru Samsung Galaxy S8 si S8 PLUS

Iata si primul unboxing pentru Samsung Galaxy S8, exact asa cum spuneam acum cateva zile, principalele site-uri internationale deja au telefoanele cu cateva zile inainte de lansare, insa nu au voie sa puna pe YouTube sau pe alte platforme materiale. Dar cum lansarea a inceput, pe YouTube deja au inceput sa apara materiale video.

Si cred ca toata lumea este curiasa sa afle cum arata pana la urma acest Samsung Galaxy S8 si ce accesorii gasim in cutie! Pe masura ce mai apar clipuri video, am sa fac update acestui articol, lista de specificatii tehnice complete o voi afisa atunci cand stim cu adevarat toate detaliile. Despre pret am vorbit AICI.


Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here