Connect with us

Stiri despre telefoane

iHunt Arctic Air, Robot Vacuum si Robot Window

Published

on

iHunt Arctic Air, Robot Vacuum si Robot Window – sunt produse proaspete pe care le lanseaza compania care se listeaza la BVB, in data de 9 iulie 2019. Asa cum preconizam in momentul in care prezentam filtrul de apa iHunt PureWater, incep sa apara sub acest brand, mai multe produse destinate uzului casnic.

Deci, pe langa cantarul inteligent, filtrul de apa sau periuta de dinti smart, asistam acum la prezentarea unui racitor de aer, a unui aspirator inteligent si a unui robot pentru spalat geamuri, inteligent si el!

iHunt Arctic Air

Este vorba despre un aparat care raceste aerul, insa mult mai mic si mai compact fata de unul clasic. Desigur, probabil ca nu are nici eficienta unui aer conditionat portabil, insa si pretul este unul cu mult mai mic. Costa 195 lei, racirea se face pe baza de apa.

Advertisement

iHunt Arctic Air, Robot Vacuum si Robot Window

Aparatul are si rolul de afiltra praful si impuritatile din aer, are un rezervor de 380ml si lumina ambientala.

iHunt Arctic Air, Robot Vacuum si Robot Window

  • 3 viteze de ventilatie: 2100rpm, 3100rpm si 3600rpm;
  •  3 functii diferite: Ventilare, umidificare si racire;
  •  Putere: 1W-6W;
  •  Amperaj: 0.2A-1.2A;
  •  Rezervor de apa de 380ml;
  •  Incarcarea rezervorului de apa se realizeaza usor si sigur;
  •  Operare compacta, de durata și ultra-silentioasa;
  •  Lumina LED ambientala;
  •  Dimensiuni: 178 x 133 x 170 mm.

iHunt Robot Vacuum + Mop

Este vorba despre un robot inteligent, dar si un mop. Poate fi planificat, este capabil sa urce o panta de pana la 20 de grade, se intoarce automat la postul de incarcare, are si sisteme inteligente anti cadere/incalcire/lovire.

iHunt Arctic Air, Robot Vacuum si Robot Window

Poate fi planificat, are functie de mop, matura, dar si de aspirator. Partea de mop este fabricata dintr-un material absorbant din bumbac, fibra pentru retinerea prafului, materiale lavabile.

Este destinat utilizarii pe parchet, gresie, marmura sau govor subtire, are 4 moduri de curatare (traseu planificat, margini si colturi, zona fixa, curatare programata), acumulatorul are o capacitate de 2200 mAh. Exista chiar si o telecomanda disponibila! Pretul: 899lei.

Advertisement

iHunt Robot Window AutoClean

De data aceasta, ne referim tot la un gadget inteligent, insa unul destinat spalarii geamurilor. Practic, se fixeaza pe geam si incepe sa le spele singur, fara niciun efort din partea posesorului.

iHunt Arctic Air, Robot Vacuum si Robot Window

Conform celor de la iHunt, are o putere mare de suctiune, exista 3 moduri de spalare, dotat cu procesor si senzori de ultima generatie, echipat cu 2 lavete ultra absorbante si cu o telecomanda. Pretul este de 699 lei.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171