Acasă Stiri Android Si Noutati iHunt Arctic Air, Robot Vacuum si Robot Window

iHunt Arctic Air, Robot Vacuum si Robot Window

0
nofollow

iHunt Arctic Air, Robot Vacuum si Robot Window – sunt produse proaspete pe care le lanseaza compania care se listeaza la BVB, in data de 9 iulie 2019. Asa cum preconizam in momentul in care prezentam filtrul de apa iHunt PureWater, incep sa apara sub acest brand, mai multe produse destinate uzului casnic.

Deci, pe langa cantarul inteligent, filtrul de apa sau periuta de dinti smart, asistam acum la prezentarea unui racitor de aer, a unui aspirator inteligent si a unui robot pentru spalat geamuri, inteligent si el!

iHunt Arctic Air

Este vorba despre un aparat care raceste aerul, insa mult mai mic si mai compact fata de unul clasic. Desigur, probabil ca nu are nici eficienta unui aer conditionat portabil, insa si pretul este unul cu mult mai mic. Costa 195 lei, racirea se face pe baza de apa.

ihunt arctic air, robot vacuum si robot window

Aparatul are si rolul de afiltra praful si impuritatile din aer, are un rezervor de 380ml si lumina ambientala.

ihunt arctic air, robot vacuum si robot window

  • 3 viteze de ventilatie: 2100rpm, 3100rpm si 3600rpm;
  •  3 functii diferite: Ventilare, umidificare si racire;
  •  Putere: 1W-6W;
  •  Amperaj: 0.2A-1.2A;
  •  Rezervor de apa de 380ml;
  •  Incarcarea rezervorului de apa se realizeaza usor si sigur;
  •  Operare compacta, de durata și ultra-silentioasa;
  •  Lumina LED ambientala;
  •  Dimensiuni: 178 x 133 x 170 mm.

iHunt Robot Vacuum + Mop

Este vorba despre un robot inteligent, dar si un mop. Poate fi planificat, este capabil sa urce o panta de pana la 20 de grade, se intoarce automat la postul de incarcare, are si sisteme inteligente anti cadere/incalcire/lovire.

ihunt arctic air, robot vacuum si robot window

Poate fi planificat, are functie de mop, matura, dar si de aspirator. Partea de mop este fabricata dintr-un material absorbant din bumbac, fibra pentru retinerea prafului, materiale lavabile.

Este destinat utilizarii pe parchet, gresie, marmura sau govor subtire, are 4 moduri de curatare (traseu planificat, margini si colturi, zona fixa, curatare programata), acumulatorul are o capacitate de 2200 mAh. Exista chiar si o telecomanda disponibila! Pretul: 899lei.

iHunt Robot Window AutoClean

De data aceasta, ne referim tot la un gadget inteligent, insa unul destinat spalarii geamurilor. Practic, se fixeaza pe geam si incepe sa le spele singur, fara niciun efort din partea posesorului.

ihunt arctic air, robot vacuum si robot window

Conform celor de la iHunt, are o putere mare de suctiune, exista 3 moduri de spalare, dotat cu procesor si senzori de ultima generatie, echipat cu 2 lavete ultra absorbante si cu o telecomanda. Pretul este de 699 lei.

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here