baterie

Prezentare iHunt Pure Water, filtru de apa

Prezentare iHunt Pure Water, filtru de apa

Prezentare iHunt Pure Water, filtru de apa – zilnic auzim “Pentru o viata sanatoasa, consumati minim 2l de lichide pe zi”. Si in special apa, ca nu poate fi vorba de 2l de bere, cola sau alte sucuri.

Si cu cat apa este mai pura si mai filtrata, cu atat mai bine. Fix la asta s-au gandit si cei de la iHunt in momentul in care au adus pe piata acest produs. Este un filtru de apa ce se monteaza extrem de usor, direct pe robinet.

iHunt Pure Water
iHunt Pure Water

iHunt Pure Water are un pret de 95 de lei si este genul de filtru universal. L-am montat si eu in mai putin de 5 minute, este foarte simplu. Nu trebuie sa apelezi la vreun instalator si nici nu ai nevoie de scule. Cred ca si o domnisoara ar putea sa se descurce.

Prezentare iHunt Pure Water, filtru de apa

Se monteaza direct pe robinet, apa ce vine de la retea intalneste 4 filtre si in total sunt 7 etape de filtrare. Rezultatul este o apa mai buna fata de ceea ce curge la robinet. Avand in vedere ca in cutia de vanzare gasim o multime de accesorii si de adaptoare, poate fi montat si in gradina, intr-un atelier sau acolo unde este nevoie de asa ceva.

Prezentare iHunt Pure Water, filtru de apa

Cele 7 etape de filtrare:

  • element filtrant din ceramica
  • filtrare prin sulfit de calciu
  • strat antibacterian KDF 55
  • filtrare prin piatra maifan mineralizata
  • strat de carbon activ
  • filtrare prin polipropilena
  • material bacteriostatic

Prezentare iHunt Pure Water, filtru de apa

Nu este electric, nu incalzeste apa si din cate am citit pe cutie, se foloseste numai la apa rece. Mai pe scurt, nu este recomandat sa curga prin el apa fierbinte. In clipul de mai jos, am aratat cat este de simplu de montat, dar si continutul pachetului de vanzare:

iHunt Pure Water – VIDEO:

Filtrul este mic si usor, practic incape intr-o palma mai mare. Materialul filtrant se poate schimba, este vorba despre un cartus. Exista chiar si posibilitatea de setare a lunii in care am montat dispozitivul si este recomandat sa se schimbe la un interval cuprins intre 3 si 6 luni.

Chiar si acest filtru are un mic robinet. Nu se regleaza debitul de apa, dar putem sa alegem daca dorim, ca apa ce vine din retea sa fie filtrata, sau nu!

Prezentare iHunt Pure Water, filtru de apa

iHunt Pure Water face parte dintr-o serie ce nu are legatura cu telefoanele mobile, spun asta deoarece cei de la iHunt ne-au obisnuit cu asa ceva. Insa, este foarte bine ca isi diversifica oferta. Pana acum, au mai venit pe piata cu un cantar inteligent (cu aplicatie de mobil), dar si cu o periuta de dinti inteligenta.

Oferta (si alte detalii) pentru acest filtru de apa este AICI.