Connect with us

Stiri despre telefoane

Primul clip video oficial, despre Samsung Galaxy Note 10

Published

on

Primul clip video oficial, despre Samsung Galaxy Note 10 si observati ca am scris “despre“. Asta inseamna ca din pacate, nu vedem vreo silueta a telefonului sau alte detalii de acest gen.

Clipul a fost postat pe contul de Twitter a celor de la Samsung Indonesia si il vedeti si voi mai jos. Observam ca se leaga de amanunte precum productivitate, complexitate, viteza, etc. Mai pe scurt, de ce sa folosim mai multe dispozitive, cand putem folosi unul singur, adica Samsung Galaxy Note 10.

Primul clip video oficial, despre Samsung Galaxy Note 10

Apare in clip si S-Pen. Insa, poate cel mai important aspect, este dat de senzorul foto care apare de mai multe ori in clip. Sau cel putin, la asta ne gandim cand vedem clipul. in ultima perioada au aparut randari in care apare acest nou smartphone, nu ne putem baza pe ele.

Advertisement

Oricum, majoritatea randarilor arata asa cum vedeti si voi in captura de mai jos. Posibil sa fie 3 camere foto, mai putine nu cred. Dispuse diferit fata de Note 9 si cu siguranta, mai performante. Logic ar fi ca si marginile ecranului sa fie mult mai inguste, nu cred ca ar avea cum sa fie altfel.

Din pacate si mai mult ca sigur, nu vor renunta la un display “perforat”, punch-hole. Acolo se ascunde camera de selfie, pare a fi una singura. Desi acea gaura pare a avea dimensiuni mai mici, tot sta acolo ca “nuca-n perete” si iti atrage atentia.

Se pare ca pentru moment, cei de la Samsung nu vor sa ofere un display “curat”, cel putin nu pe modelele de top. Daca tot vor sa pastreze acest design, cred ca cea mai inspirata alegere ar fi fost amplasarea camerei in partea stanga/sus. Nu dreapta, nu central.

Advertisement

In momentul in care tinem telefonul in format landscape, ea ar fi mai putin vizibila. Se zvoneste ca telefonul nu va mai oferi nici jack audio!. Ramane de vazut, nu a mai ramas timp pana cand Samsung Galaxy Note 10 va deveni realitate.

Lansarea oficiala va avea loc in data de 08.08.2019. Ne putem astepta si la mai multe versiuni, cea mai mare ar putea avea un ecran de peste 6.6 inch!

Primul clip video oficial, despre Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 – VIDEO OFICIAL

https://twitter.com/i/status/1148215434921086977

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des