Connect with us

Review gadget

Review iHunt Air Weight, cantar inteligent cu WiFi

Published

on

iHunt Air Weight este un cantar inteligent, dotat cu afisaj LED si cu conectivitate WiFi. Asta nu este insa totul, el vine la pachet cu o aplicatie in limba romana (disponibila in Google Play) si prin intermediul ei afli o multime de date legate de corpul tau si personal, nici nu auzisem de unele dintre ele pana acum.

Are si 4 senzori pe care trebuie sa stai cu picioarele atunci cand te sui pe el, abia atunci isi arata adevaratele caracteristici. Desi la prima vedere iHunt Air Weight pare destul de banal, nu este chiar asa. Se conecteaza la reteaua WiFi pe care o ai in locatia ta si comunica cu telefonul prin intermediul aplicatiei Zeroner Health Pro. Cantarul este subtire si usor, configurarea se realizeaza rapid.

iHunt Air Weight nu dispune de niciun buton, se “trezeste” automat in momentul in care te urci pe el. Atentie insa, pentru a masura si altceva in afara de greutate, trebuie sa va suiti pe el fara papuci si fara ciorapi, in talpile goale. Acestea vor trebui sa faca contact cu cei 4 senzori.

Advertisement

Iata si ce date poate citi iHunt Air Weight:

  • Greutatea
  • Calculeaza indicele de masa corporala (BMI)
  • Grasime
  • Masa musculara
  • Apa din organism
  • Scheletul
  • Metabolismul
  • Grasimea viscerala

Valorile sunt redate in culoarea verde, portocaliu si rosu. Verde este ok, galben asa si asa, la rosu trebuie sa iei deja masuri. Desigur, este ok ca inainte sa ceri si parerea unui specialist.

Cantarul cu cei 4 senzori, practic placute metalice cu senzori:

Piciorusele nu sunt rigide, au un mic joc:

Advertisement

Functioneaza cu 4 baterii AAA

Un display LED si pictograma WiFi:

Aplicatia suporta mai multi utilizatori, pana la 10 persoane pot fi adaugate. Haideti sa vedem pentru inceput cum se prezinta la nivel de design, apoi discutam putin si despre aplicatia dedicata.

Advertisement

Dupa ce ai instalat aplicatia Zeroner Health Pro, va trebui sa-ti setezi rapid un profil si sa acorzi cateva permisiuni. Poate sa ruleze si permanent in fundal, pentru o sincronizare mai rapida. Depinde cat de des vei folosi cantarul. Alegi data nasterii, inaltimea, barbat sau femeie si apoi urmezi pasii:

Aplicatia este in limba romana si este usor de utilizat, meniul este intuitiv. Va trebui sa configurezi o singura data conexiunea WiFi intre telefon si cantar, exista un tutorial direct in aplicatie. Cantarul are si un manual in limba romana. Apoi, introduci in aplicatie parola de la routerul tau si asta este tot. Acum, ai la dispozitie aplicatia si cantarul este conectat direct la telefonul tau.

Dupa ce te-ai cantarit, iHunt Air Weight va trimite automat catre aplicatie datele pe care le-ai citit si vei afla cat de bine sau cat de rau stai la anumite capitole. Spre exemplu, la mine se pare ca este o problema numai la grasimea viscerala (de pe abdomen) si ar trebui sa beau mai multa apa. Aceste statistici sunt pastrate in memorie si le poti masura din nou la un anumit interval. Astfel, vei afla daca au intervenit ceva probleme, sau din contra.

Advertisement

iHunt Air Weight este disponibil in oferta magazinului, AICI. Pretul este de 159.99 lei.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des