Connect with us

Stiri despre telefoane

In mod oficial, Dacia Spring apare in jocuri, platforma Rocket League

Published

on

În perioada 5-24 aprilie 2022, Dacia organizeaza „Campionatul Electric Dacia Spring”, primul campionat „esport” în care jucatorii sunt incurajati să-și personalizeze mașina, facand-o cat se poate de electrica. Campania este organizata cu ocazia implinirii unui an de prezenta pe piata a modelului electric, in parteneriat cu Rocket League.

Prin aceasta modalitate, Dacia doreste sa transmita si celor tineri ca, odata cu lansarea modelului Spring, mașinile electrice au devenit accesibile tuturor. Pentru a participa, jucatorii trebuie sa formeze echipe de trei și apoi sa concureze in mai multe meciuri.

Aceasta competitie se va intinde in perioada 4-24 aprilie și in total, vor fi noua 9 competiții. 4 dintre acestea vor fi prezentate și comentate de catre comentatorul oficial al jocului, francezul Rocket Baguette, ce se bucura la nivel global de o audienta de peste 13 milioane de persoane.

Advertisement

Mai mult, fiecare intrecere va fi prezentata și pe canalele de Twitch ale jucatorilor. Cei ce castiga acest campionat, vor fi premiați cu 5.500 de euro, oferiți fiecarui membru.  Interesant este ca in plus, Dacia va oferi pe o perioada de o luna modelul Spring, pentru a fi testat.

Pentru ca antrenamentul participantilor, Dacia a dezvoltat harta „Campionatului Electric Dacia Spring” ce reprezinta un univers complet, dedicat modelului Dacia Spring, pe care jucatorii îl pot descoperi în încercarea de a obține cel mai mare scor.

Harta a fost conceputa de catre doi experți din domeniu. Gamerul Lethamyr, specialist în dezvoltarea de harți, a carui activitate este urmarita de peste 1.4 miliarde de oameni din toata lumea și de designer-ul de jocuri Gidek, unul dintre cei mai apreciați creatori de harți de jocuri video.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des