Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung isi incetineste productia de telefoane mobile

Published

on

Samsung isi incetineste productia de telefoane mobile, este o stire ce vine chiar de la Reuters si se pare ca este un efect al scaderii cererii globale de electronice. Ati observat si voi ca peste tot se discuta despre iarna grea care ne asteapta.

Si nu grea din punct de vedere meteo, recesiunea globala ar fi principala vinovata. Samsung ramane cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, dar asta nu inseamna ca este scutit sau imun la aceste probleme.

Samsung isi incetineste productia de telefoane mobile

Conform Reuters, producatorul isi incetineste producția de telefoane mobile in fabrica din Vietnam, acest lucru se datoreaza si stocurilor mari, dar si scaderii globale a cheltuielilor de consum. Samsung nu si-ar dori sa produca mai mult decat poate vinde.

Advertisement

Potrivit unor muncitori din fabrica, noul program de lucru este de doar trei zile pe saptamana, nu ar fi exclus sa apara concedieri, nici nu se discuta despre ore suplimentare. Si nu trebuie sa uitam ca in fabrica din Vietnam, Samsung produce aproape jumatate din telefoanele pe care le vinde. 

samsung telefoane mobile

Anul trecut, producatorul a livrat aproximativ 270 de milioane de telefoane mobile la nivel global si in fabrica din Vietanam pot fi produse mai mult de 100 de milioane. Compania produce terminale mobile si in Coreea de Sud sau India.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des