Connect with us

Stiri despre telefoane

Inca un telefon incredibil de la ZTE, Nubia Z50S Pro

Published

on

Inca un telefon incredibil de la ZTE, Nubia Z50S Pro si se pare ca desi acest producator nu lanseaza modele noi pe banda rulanta, atunci cand o face, o face asa cum trebuie. Spun asta uitandu-ma la terminalele pe care le-au lansat anul acesta, in special cele varf de gama sau de gaming.

In cazul in care nu ati aflat inca (putin probabil), ei au lansat recent si primul telefon Android dotat cu 24GB memorie RAM, subiect pe care l-am dezbatut de mai multe ori.

Acum, ne uitam putin la acest nou Nubia Z50S Pro, smartphone ce va fi lansat in data de 20 iulie 2023 si care are un design incredibil de reusit, o parere subiectiva. Dar chiar si asa, nu seamana cu niciun alt model de pe piata si este cat se poate de impunator.

Advertisement

Inca un telefon incredibil de la ZTE, Nubia Z50S Pro

Partea din spate are o textura dubla si un finisaj tip piele, acoperit cu sticla AG, modulul camerei foto care are forma circulara si gazduieste trei lentile, observam ca ni se confirma prezenta unei lentile de 35mm pe modulul camerei.

Nubia Z50S Pro va fi echipat cu un display de 6.78 inch, densitate de 452ppi, body ratio de 93.89% (margini super inguste ale ecranului) functii precum estomparea PWM de inalta frecventa si ajustarea inteligenta a luminozitatii.

Inca un telefon incredibil de la ZTE, Nubia Z50S Pro

*estomparea PWM (Pulse Width Modulation), sau Modularea Latimii Impulsului, este o tehnologie utilizata pentru a controla luminozitatea ecranelor. In loc sa ajusteze continuu puterea alimentata catre luminile de fundal ale ecranului, un semnal este rapid intrerupt si restabilit, cu o frecventa ridicata, de obicei de mii de ori pe secunda.

Advertisement

Inca un telefon incredibil de la ZTE, Nubia Z50S Pro

Telefonul vine alimentat de o baterie ce are o capacitate de 5100mAh, aceasta suporta incarcarea rapida de pana la 80W. Nu avea cum sa nu lipseasca procesorul Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm, Nubia Z50S Pro reusind un punctaj aproape maxim in Antutu, 1.676.933p, aproape de maxim. Restul detaliilor si pret, in cateva zile.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des