Connect with us

Stiri despre telefoane

Putea sa dea 99 lei in Romania, dar a dat 200.000 USD pe iPhone!

Published

on

Putea sa dea 99 lei in Romania, dar a dat 200.000 USD pe iPhone la licitatii. Sigur, una este sa “arunci cu banii” in vazul tuturor la o licitatie si alta este sa cumperi produsul de pe un magazin online.

Probabil sunt alte “chestii” la mijloc si noi nu stim cu adevarat ceea ce s-a intamplat, dar judecam stirea asa cum a venit ea! Si daca nu stiti, da, in Romania se mai vand si acum modele vechi de iPhone, cele ce fac parte din prima generatie. Si sunt sigilate!

In plus, cred ca si pe eBay mai sunt astfel de oferte, lista magazinelor/platformelor poate continua.

Advertisement

Cert este ca persoana care a pus mana pe acest pretios telefon mobil care a revolutionat acest domeniu, a platit pe el nu mai putin de 190.372 de dolari. Este un Apple iPhone de prima generatie, sigilat din fabrica, versiune cu stocare de 4GB.

Putea sa dea 99 lei in Romania, dar a dat 200.000 USD pe iPhone!

Conform sursei, cu doar cateva saptamani in urma, telefonul a aparut la licitatie pe LCG Auctions. Valoarea initial estimata pentru acesta se situa intre 50.000 si 100.000 USD, iar licitatia a pornit de la suma modesta de 10.000 pe data de 30 iunie.

Procesul a evoluat in ritm lent, cu suma crescand treptat pana la 42.000, pana la a atinge valoarea uluitoare de aproape 200.000 de dolari cu care s-a vandut in final.

Advertisement

Putea sa dea 99 lei in Romania, dar a dat 200.000 USD pe iPhone!

LCG Auctions este o casa de licitatii online, cunoscuta pentru vanzarea de articole colectionabile si de valoare. Compania are sediul in Statele Unite ale Americii.

Iata ce au explicat cei de la casa de licitatii online: “Modelul iPhone cu o capacitate de stocare de 4GB este vazut ca o “bijuterie rara” de catre colectionarii de dispozitive Apple, acesta fiind produs intr-un numar restrans de unitati. Lansat in iunie 2007, impreuna cu varianta de 8GB, acest model de iPhone nu s-a bucurat de succes comercial.

Consumatorii au preferat sa plateasca un supliment de 100 de dolari pentru a se bucura de o capacitate dubla de stocare si din aceasta cauza, vanzarile au stagnat, iar Apple a luat decizia de a opri productia modelului de 4GB in septembrie 2007, la doar doua luni de la lansarea pe piata.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des